lördag, april 16, 2011

En rapport från de senaste dagarna

Onsdag arbete, torsdag arbete och därefter en tur till Skara. Det är mycket papper och andra saker som ska fixas efter mammas bortgång.Sur blir jag också på banker som inte gör som jag har bett om. Typ spärra konton bland annat. *muttrar*. På kvällen kom det ett lass med ved också detta ska nu kapas och klyvas.

Fredag var det arbete men det var mer kökstjänst. En halvdagskonferens som skulle servas, blev en liiiite rörig dag då det var lite strul med värme och nya bokningar och sen kommer Klingens glass och lunchen nästan på samma gång. Samtidigt som det är så kul, jobba ihop med Mia är jättekul, speciellt när det blir lite rörigt :)

Lördagen börjar med att väcka pappa och fråga om vi kunde hämta snöslungan, ja ni läser rätt, snöslungan och skottkärran som var kvar på Karlsgården och klockan 10 skulle vi vara där. Lastade detta plus ett bord, några stora utekrukor. Tog svängen över Tidavad MC på vägen hem och pratade med kamraterna. Det var arbetsdag där idag. Vi missade Olle-GP men han hade med sig inbjudan som jag gjort till Pingstaträffen.

När vi kom hem och hade lastat av så var det mat. Tänkte vila en stund sisådär en halvtimma, Olle intog soffan och jag fåtöljen, vi vakande TRE timmar senare!!!!

Gjorde ett röjande vid dammarna när vi vaknat och drog igång fontänerna. Alla katterna var med och kollade vad vi höll på med. Lurvas som inte fattar hur kattluckan fungerar, pga hjärnbrist, hade varit ute sen klockan sex i morse och när klockan var  sju nu ikväll så kom han in frivilligt när jag ropade på honom. Han glufsade i sej lite mat (mycket mat) sen kom han och la sig på min arm och svimmade, totalt utmattad.

Eva ringde, vi pratade en stund om morgondagens möte i Skara och fick även uppgifter om hur många katter som ska fotas på måndag, det blir minst fem stycken.

Ha en bra kväll!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ha en bra kväll själv !
Tazz o Kram

Dui och Deco sa...

Ta hand om er lite också. Nosbuff