tisdag, mars 09, 2010

Huvudet under armen

… Hade vi både igår och idag. Att inte tänka längre än näsan räcker, det straffar sig. När vi ändå var runt och kollade element och husgerådsattiraljer så kunde vi ju inventerat vilken sorts dammsugare vi hade också. Det finns ju 28 stycken på vandrarhemmet. Mutter mutter. Vi fick gå en runda till i alla hus och uppgångar. Nu har vi koll på dessa också, sen är det bara att fixa hem påsar till alla olika modellerna också. Nu är det ju som tu är inte 28 olika modeller, utan det slutade på sex-sju olika tror jag. Dammsugarpåsar.nu en bra sida för sådana tillbehör.

Nu är det ändring i schemat. I morgon åker jag till broder för att hämta bilder efter det att Trikebyggaren har hjälpt mej med att uppgradera min dator på morgonen, från Ulricehamn. På torsdag så åker vi till Tidaholm istället för i morgon.

Fick meddelande från Elföreningen idag att det skulle vara strömavbrott mellan 10.00-14.00 på fredag, då kan jag ju iallafall inte sitta och scanna bilder, inte städa eller tvätta. Det får bli en bok istället. Får se till att det är eld i järnspisen så att det går att få en kopp te.

1 kommentar:

Dui och Deco sa...

"Det man inte har i huvudet får man ha i benen" och det stämmer ju tyvärr alltför ofta! Tasskram