onsdag, januari 06, 2010

Bjuder på katt från

Rådhuskonditoriet!

Snuttis har slagit in sig i en tårtkartong från Rådhuskonditoriet. Jävlars vad hon hade kul.

 

2010_01_05_katt_1

 

 2010_01_05_katt_2

I dag är hon bara sur, hon bara fräser åt oss. Det är sysslolösheten som sätter sina spår. Går ju inte att vara ute, alldeles för kallt om tassarna. Det är ju –15 grader. Burrrrr.

Grannen håller på med att tina vattenledning. Ispropp, himla dum dag att hålla på med sånt sa jag till dem, jag är ju ledig får jag till svar. Sånt kallar jag positivt tänkande.

Var uppe på vinden och letade igenom katternas gamla leksaker som de ratar. Ska skicka detta plus lite handdukar, örngott och stolsskydd till Katthemmet kompis. De behöver allt som tänkas kan nu efter branden. Tankarna går ofta till katthemmet som i denna kyla och snö har katter som springer livrädda i skogen. Många har fångats in, men det är fortfarande katter kvar i skogen.

På posten kom en bok som jag beställd i söndags Love & Respect av Björn Ljungquist. Handlar om bikervärlden. Ska bli intressant att läsa den. Fantastiskt med internetbeställningar, beställer på söndag, boken kommer på tisdag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag och husse ska också rota igenom garderober och lite annat, för att se om vi kan få iväg nåt. Förresten, kartonger är jätteskojsiga! Finns nästan inget roligare än att hoppa i och ur dom. Yay!

Dui och Deco sa...

Härliga bilder! Kartonger är toppen! Man blir så ledsen när man tänker på alla katter som är ute i denna hemska kyla.Nosbuff

Skat-Ann sa...

Ja kartonger är kul!!!
Hoppas ni alla har det bra i kylan!

Findus, Isak och Rasmus sa...

Kartonger är jättekul, tycker vi med. Vi läste fel först och tyckte det stod Rådiskonditoriet. Mmm - dit skulle vi vilja tassa in. Vad bra att kolla igenom vad man har i gömmorna till katterna. Hoppas, hoppas att alla kommer tillrätta.