tisdag, juli 09, 2013

Grillfest med Dalai lama

Har Jobbat, hojat, vilat, jobbat och haft date med Clintan flera kvällar under veckan som gått. Olle var ju med Therese, Martina och Matilda i Stockholm hos sin syster, så det var till att vara gräsänka några dagar.

I går kväll kom Mia, Jonas, Christian och Jakob hi på kvällen för nu skulle det grillas, Det blev lite kyligt om kvällen så alla inklusive Jonas satt invirade i filtar. Christian fick namnet Dalai lama. Han var helt klädd i vitt och invirad i vita filtar. Det var en mysig kväll med mycke skratt och mat och dricka. Sällskapet cyklade (?) hem vid halv två.

20130709_1

Inte ofta man har party en måndagskväll. Nu är det snart dax för eftermiddagspass i kaffestugan. Olle lade sej just raklång i soffan han är trötter och jag skulle gärna göra det samma. Värken slog till ordentligt i natt, så det har inte blivit så värst mycket sömn. Värktabletterna är slut, kommer i morgon till Apoteket i Götene så det får bli en tur dit efter jobbet, och även en tur till Eva för nu ramlar det in katter.

Är långledig i slutet på veckan hela fyra dagar på raken, en tur till Ulricehamn är planerat. Dels hälsa på svåger och svägerskan och dels hälsa på Anders, han ska kolla ett par grejer på hojen. Sen om vädret står sej så blir det lite hojande kors å tvärs hela helgen hoppas jag. Känner att jag behöver koppla av med lite körande. Det är ju Olles sista semestervecka också så det blir till att passa på.

I morgon är det musik på Falkängen igen, Too Late. Det är ett band från Värmland som består av sju musikanter spelar rock både från 60-talet och nyare låtar. Kanske vi syns i vimlet.

Ha det gott!

 

Inga kommentarer: