söndag, april 10, 2011

Vilken underbar vårdag

Som började med ett besök i Norra Vings kyrka. Tacksägelse för lilla Mamma.

Vi  passade på att äta på vägen hem och en stund senare så kom Olles syster och svåger förbi på väg hem från Göteborg (till Dalarö). När de avvikit från Skagen så drog vi på oss skinnkläderna och premiärturen var ett faktum. En tur runt kullen för att kolla av om allt fungerade som det skulle, och det gjorde det. Ett underbart väder, hade kunnat köra många mil till, men jag är utmattad både fysiskt och psykiskt just nu så det blev bara 3-4 mil.

kunde ju inte låta bli att göra i ordning altanen när vi kom hem, städade av möblerna och vi tog fram de fluffiga dynorna till trädgårdsmöblerna, sen var det ett glas rött på altanen. Vi har suttit ute till strax efter 20.00. Härligt!

Lurvas har varit ute HELA dagen och vill inte riktigt komma in, men han finns i närheten. Kollar av trädgården nu. Har ställt luckan på glänt så han kommer väl in. Eftersom ha "saknar hjärna" den ingick inte i köpet,  så måste han  ju lära sig.  Kattdamerna stormtrivs när vi hålls ute i trädgården, de finns hela tiden i närheten och kollar vad vi gör.

Nu ska jag nog natta mej, det blir en tuff dag i morgon när vi ska ta avsked av mamma.

Inga kommentarer: