söndag, april 17, 2011

Jättespännande ute!

Lurvas tycker det är jättespännande att vara ute. Är ute hela dagen. Kommer nu när vi ropar på honom. Går in frivilligt och får gå ut igen om han vill. Natten får han dock tillbringa inne.

SONY DSC

Luckan har han dock ingen kläm på. Skuttar efter tjejerna när de springer ut men tvärstannar och sätter sig och tittar ut genom luckan. Då blir det till att öppna dörren för greven.

Fick ett SMS av gamla lekkamraten Annika idag på förmiddagen. Vi återsågs ju på mammas begravning och nu så tycker vi alla att det är dax att träffas igen. de har en sommarstuga i Skärvaskogen, så om det faller sig, så blir det ett litet möte under påsken.

Idag bars den stora pjäsen ut, den drygt två meter höga Änglatrumpeten. Det är precis att vi får ut blomskrället genom dörren när den har stått inne en månad. Nu är det rent och snyggt inne. igen när alla sommarblommor har förvisats ut. Så kommer det att vara tills i mars nästa år. Då börjas det om igen.

Har varit på årsmöte i Skara idag, detta var det mest odisciplinerade tjafsiga möte jag någonsin varit på. Efter tre timmar gick jag och maken. Orkade inte längre.

Hojarna har fått stå inne i helgen till förmån för trädgårdsarbetet. Detta ska nu i stort sett vara klart sånär som på plantering av växter, men allt annat är klart. Olle kan dessutom börja att kapa och klyva ved.

Kanske det blir lite åkande i påsk, om jag inte är alltför slut efter alla kaffegäster. Anders ska komma också en av dagarna och byta nålar i förgasaren. Får väl anhålla om att sluta lite tidigare en av dagarna.

Nu ska jag plinga Eva på telefonen. Ha det gott vänner.

 

1 kommentar:

Smulan, Amanda och deras 2-benta sa...

Han kommer att lära sig hur han ska forcera luckan. Det brukar ta ett tag. Lurvas kommer att göra som tjejerna! Vi har luckor till badrummet, sovrummet och rastgården och det går jättebra.

=^.^=

Kram å nosbuffar