torsdag, april 07, 2011

Den Amerikanska Harleyn……

är på banan igen. Igår så vad den klar och den kickades igång ute i den friska luften. Som vanligt så går motorn så lugnt och gött. Ove sa att den gick tyst, ja motorn alltså. Ljudet i piporna är inte tyst. Grattis bästaste bror till en snygg hoj.

Nu har jag arbetat i veckan, började igen i tisdags, så nu har vi gjort klart ännu mera, idag blev Lyran och TV-rummet städade och vädrade. Nu får jag vara "hemma" några dagar igen. I morgon kommer de och hämtar mammas möbler och sedan kommer hyresvärden och så ska jag bara dammsuga, torka golven och lämna nycklar.

Var och hämtade en del grejer idag, så nu blir det bara en låda till Eva i morgon och lite städgrejer som jag ska lasta i bilen.

Kan ju inte påstå att man mår bättre efter en sådan här resa, just nu mår jag som jag gjorde när jag veckopendlade till Enköping 1999-2000. Då mådde jag INTE bra kan jag säga. Det är inte läge för en sådan omgång igen. Får väl försöka att varva ner lite, för nu kan jag säga att jag "stissar runt" rätt rejält. Väldigt svårt att koppla ner och framförallt kan jag inte sova. Sover 2-3 timmar sen vaknar jag och då går hjärnan på fullvarv och kroppen värker jävlar.  Liiiite mycket just nu.

Nu blev det lite svår med tangenterna för Lurvas kom och ville gosa, INTE bita.

Ha det bra!

1 kommentar:

Unknown sa...

Ta hand om dig!!!
Vet hur jobbigt det är att inte kunna sova.
Kram i massor