måndag, augusti 23, 2010

Rekord i "fil-skakning"!!!!!

På frukostbuffén så har vi fil och yoghurt och  dessa tetraförpackningar är naturligtvis öppnade. Detta tänker inte sömniga gäster på när de kommer för att äta frukost, utan de tar förpackningen och börjar skaka. Vad händer då – jo det är fil  eller yoghurt ÖVERALLT.

Sommarens rekord slogs i dag med hästlängder. Den skyldige ertappades i köket för att hämta trasor. Jag förstod direkt vad det handlade om och frågade helt lugnt – har du ruskat om filen? Ja, svarade han.

Denne man han hade lyckats med att “söla ner” cirka 25 brickor, drygt 30 djupa tallrikar och hela korgen med skedar si så där 65-70 stycken. Dessutom var han prickig av fil själv!!!

Jag talade om för sällskapet som åt frukost att – denne man han har sommarens rekord i filskakning:)

I lördags kväll hade jag bränt alla DVD-skivor och dessa hade dessutom postats. De borde komma fram i början på veckan. Hoppas nu alla får en riktigt trevlig tittarupplevelse och att gamla minnen poppar upp i hjärnan.

Dagens eftermiddag ägnades åt hojåkning. Maken jobbar ju förmiddag och så gjorde även jag. Det blev en tur i vackert soligt höstväder.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi, filskakarn nr 1. Hoppas att han kunde skratta åt det :)

Tillemora´s sa...

Haha underbart =)

Inkan o Ligan sa...

*asgarv*