lördag, november 21, 2009

En Lördag i november

Vad kan hända då? Jo snickaren har varit här och bytt dörr och fixat lite diverse annat. han kommer även i morgon för han behöver två extra händer (Olles), när han sätter upp "innertaket".

Min käre bror som har köpt en Japans HD, han hämtade denna idag. Det var som att köra ett lok, nu kom han till och med upp i tresiffrigt på hastighetsmätaren (100 km alltså). det var/är sällsynt på choppern. Nu står den iallafall i meket hos Ove i Skogen. Skulle tro att han och Lena sitter med var sitt glas vin ikväll i meket lyssnar på Beatles, polerar och drömmer om sommarens ljumma vindar.Har äntligen också fått reda på var Vimsan håller hus. På lasarettet! Hon återkommer nog i ärendet på sin blogg när hon är hemma igen. Tack Wikki för att du inte gav upp. Nu slipper vi vara oroliga.

Har fixat till bilderna från Falkängen idag, när jag varit utan Internet Var illa piskade att koppla ur sladden till telejacket under tiden dörren byttes, men nu är det kontakt med yttervärlden igen.

Ha en god kväll!

1 kommentar:

Lena sa...

Du har helt rätt Ann...igår satt vi ute hos "pojkarna" i meket och njöt, tog ett glas rött och pysslade om dom lite grann så att den nye skulle känna sej riktigt välkommen! Det börjar att bli lite trångt därute nu! Undrar just när Ove ska skaffa värme i sina handtag, det är nog inte långt borta...?
Förresten va fint ni har fått det med ny entré, fint som snus!
Kram på dej å hälsa Olle