fredag, maj 08, 2009

Vig som en järnspis är jag....

...nu när 372 av 552 är klara. Vi fortsätter med detta nästa vecka så det blir klart.

Har fotograferat i ett par kollektiv idag. Suttit hemma och redigerat en del bilder för att Jonas ska lägga ut dessa på Falkängens hemsida. Om de nu duger åt herr´n.

Träffade nya kontakter idag, hojmänniskor, mycket trevliga från Bengtsfors. De ska vara i sitt kollektiv ett antal dagar nu. Konstigt att jag inte träffade på dem redan förra året.

Har förberett för morgondagen, Rolle och Anita ska följa med hit och grilla(?) efter GT bikerrun imorgon. Detta går av stapeln vid Shell Famnäs, Lidköping samlig 11.00, avfärd 12.00. Brukar vara en fin tur på Kinnekulle. Det mullrar rätt gôtt när vi åker genom staden. Folk stannar upp och kollar vad det är frågan om. Turen börjar med att alla kör genom centrum, och lördag som det är, då är det torgdag och massor med människor runt torget.

Kommer nog att fotografera en del imorgon, så det blir nya bilder på hemsidan nästa vecka.

Pappskallen ringde häromkvällen, ville ha bilen fotograferad på nåt fint ställe i solnedgång. Har inte varit något vidare väder i veckan, det är bara till att avakta. Å andra sidan så har vi ju ingen sol på baksidan, enligt vissa "källor". Vi får väl ta oss över berget och åka till framsidan då. Vet "källan" på framsidan några bra ställen?

Ha en bra helg!

Inga kommentarer: