fredag, maj 01, 2009

En tur på några mil

Idag var det då den första maj och vid tolvtiden beslutatde vi att dra ut en sväng. Ringde till broder, han och Putte, var ute och "pinkade revir" i storskogen. Han skulle inte åka med. Efter tre minuter så ringde han, jag ska med, vi möts hos Valter.

Vi fick fika hos Valter och Marita, sen åkte vi vidare till Mariestad, vi skulle äta middag. Vad fanns då som var öppet, jo Leksbergsgrillen! Inte något av de matställen vi kollade på var öppet!!! Vi tar Leksbergsgrillen. Detta är ju lite nostalgi för mej och brorsan, vi har ju bott där och den grillen har säkert funnits över 50 år.

Ove drog hem till sitt och vi tog vägen över Falkängen, var ju första dagen som hantverkarna hade öppet. Var ju piskad att kolla läget. Christian kom allt tillbaka i går kväll och skyltade upp. Hade inte sovit något inatt, för det var full rulle..... Han hade nästan somnat i soffan när kunder kom in och ville handla. Hoppas han piggnar till inför morgondagen.

Mosslotta och Paul, har köpt Korsgården, ligger inte långt från vårt hus. Ska flytta hit den första juni. Härligt. Hjärtligt välkomna!

Morgondagen innebär arbete men det gör inget för jag fick ju vara ledig idag.

Inga kommentarer: