torsdag, januari 03, 2013

Yes!! då är den borta då

julen alltså.

Idag städades gran, tomtar och juldukar bort bort. Bara stakat och stjärnor kvar i fönstren, de får vara kvar en vecka till sen är det slut.

Hänt sen sist:

Chefen och Lillchefen var här en stund i söndags och fikade och värmde sej vid brasan. Vi satt och slöpratade lite.

Nyårsafton, då skulle våra grannar komma, vi skulle käka lite och bara va en stund. Detta blev inställt på grund av att herrskapet var lite ofriska.

Nyårsdagen, då kom grannarna istället, Ingela hade gjort en mycket god och framförallt vacker tårta.

När maten var uppäten så satte vi oss i salongen och det kollades på film, hör-å-häpna så tittade till och med jag, stundtals iallafall. Jag var ju piskad att serva med kaffe å sånt.

I går var vi hos grannen en kortis och önskade god fortsättning och på eftermiddagen fick jag min nya stora 27"-skärm till stora datorn. Jisses vad bra det blev.

Dagen idag började med att bästaste Anders ringde, vilket var bra, för vi hade tänkt att åka till Ulricehamn i morgon och hälsa på. Det var ingen bra idé tyckte han för han skulle åka hit upp, så nu får han hälsa på oss istället. Han kommer även att få besöka vårat garage. Ska bli intressant att se om han får igång triken, för jag får det inte. Brukar ju, när den är i hemgaraget, starta den några gånger under vintern och varmköra, men se tij fasen fick jag. Troligen så kommer vi att plocka ner förgasaren, även om Anders lyckas, för att skicka den till Misab för genomgång. Den har ju strulat hela sommaren.

Sen så plockade julen ut som sagt och jag strök dukar och strök dukar och strök dukar. Det låg en rejäl hög i garderoben som bara jag knôkat in där när de tvättats, men nu är det tomt.

Förberedde lite inför nästa jul, har gjort fem nya julkort till Katthemmet, tänkte passa på nu när jag ändå inget annat har att göra. Har även anmält mej till en kurs i Digital Scrapbookning. Kan ju alltid få lite nya tips och idéer.

Under kvällningen så ringde grannjävel, Herr Pappskalle, han ville ha ett "handtag" utav Olle i morgon, han sa dock inte vad det gällde, men vi kunde komma vi 18-tiden. Efter några minuter så ringde han igen och sa att mat ingick vid besöket i morgon.

Lurvas, han den där svartvita katten utan hjärnceller, som bor här, han har haft fnatt. Fullkomligt tokspel har han haft i flera dagar. Jag tog fram en sån där lektunnel häromdagen, jisses jävlar vad han har busat i denna. Ja att den håller är ett under, han kastar sig handlöst in i ena änden och ut som en kanon i den andra. Busar jag sedan med laserpekaren då är det riktig lycka.

Ha en goer kväll!

3 kommentarer:

Klosterkatterna sa...

O, vad jag älskar att läsa din blogg! Du är en äkta västgöte, du... varför skriver du inte en bok?

Önskar dig och familjen (två- och fyrbenta) en god fortsättning på det nya året!

Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

vimsan sa...

Hahaha, ser att det händer en hel del hos er :) Vilken cool tårta! Min ena katt är som en torped ( Pucko) han har verkligen visat sig göra skäl för namnet stackarn.... God fortsättning på 2013! Kram

Inkan Holmqvist sa...

haha Vilket roligt inlägg.
Tazz&Kram