fredag, december 06, 2013

Matte!!!!

Kan du fixa till vädret lite så jag kan gå ut?

Katterna har varit retliga idag. Framförallt Lurvas som blir rastlös och irriterande. Han jagar de andra och Smulan vet inte vilken dörr hon ska å ut genom. Vädret kan ju vara bättre på framsidan eller kanske baksidan eller kanske var det bättre på framsidan. Hon morrar och fräser, till sist så rusar hon till lådan i badrummet.

Snuttis sitter mest i fönstret och ser bedrövad ut.

20131206_1

Det är så synd om mej.

jag var ledig idag som tur var och Olle fick ta en semesterdag, det var omöjligt att ge sej ut. Dumdristigt också för den delen, det väderstreck som Sven tog i ifrån är inget bra. Vi vet av erfarenhet att det driver igen bortåt Högebo. Kanske kommer igenom eller också slår det stopp. Var fler som inte kom till jobbet idag. Rolle t.ex fastnade i en driva strax bortom parkeringen, trots 4-WD. Nä vi tände i spisarna och drack morgonte/kaffe. Jag gick å la mej en stund igen och sov några timmar till.

I kväll skulle vi egentligen in till staden för att fira en födelsedag, men vi vågade inte åka in. Det har legat både person- och lastbilar i dikena. Så detta kalas blev inställt.

Olle har inte ens skottat idag och bilarna är två snödrivor, det är en dag i morgon också. Sven han flyttar omkring snön ändå så det är ingen idé förrän han har gått vidare.

Ha det gött där ute.

Inga kommentarer: