söndag, december 08, 2013

Här vaktar jag

Lurvas ligger i farstun och vaktar kattluckan. Någon av de andra kan ju komma från ena eller andra hållet, å då kan jag ju jävlas med dem lite.

20131208_1

Idag har han fått massor med skäll för som sagt, han kan inte låta bli tjejerna. Han är rent ut sagt för jävlig mot dem. Lurpassar överallt och går till “anfall”. Han vill ju bara leka, men det vill inte damerna.

Sen sitter jag i trappan också så är det ingen som vågar gå upp eller ner.

20131208_2

Har inte gjort så mycket mer än att hämta hem granen från Falkängen och ställt den på plats. Smulan var där direkt för att kolla in december’s sovplats. Bor under granen gör hon och kollar in allt som glittrar. Ja jag vet att jag är tidig med att klä granen, men efter nyår så åker allt ut, vill njuta före, när julafton är slut – då är julen slut. Bort, väck och så kan våren komma med omedelbar verkan.

Samtalsämnet i helgen har ju varit snö, snö, storm, blåst och Sven. Tog ett tag med skyffeln igår, men det fick jag ångra, Axel gillade inte detta, så det blir Olle som får fixa det här med att flytta på lappmöglet.

Nu är han ute å kör med snöslungan, som vi fick för ett par år sedan av pappa. Den är himla bra för den är banddriven å då kan den klättra i trapporna som finns överallt. Vi har ju så fint med alla etage första, andra och tredje våningen. Översta ligger garaget, mitten ligger huset och längst ner parkeringen. Fint ska det va. *ler*

När vi var nere på jobbet förut så berättade chefen & lillchefen om en gäst som kommer från Tyskland (?) som bor där. Det är ju rökförbud inomhus, så han hade letat upp vårt Muséeutedass, som är olåst, där hade han parkerat sej med en lampa, tidning, en kasse öl och sina cigaretter. Lillchefen var ute och kollade alla dörrar under stormen och då skulle han haspa denna dörr, då skrek någon där inne Nej lås inte, och där inne satt han och hade det mysigt. Igår när de tittade ut under kvällen så lyste det på gamla dasset, så han satt väl där igen. Han sitter på golvet och har sittfjölen som bord.

Ha det skönt med all snö.

Inga kommentarer: