lördag, november 30, 2013

Kattens dag

Första adventshelgen så firas ju  kattens dag över hela Sverige. Jag var hos Mörk & Söner tillsammans med Lotta och representerade Evas katthem.

Hade dukat upp bordet så snyggt och prydligt till klockan tio när det öppnade.

20131130_1

När det första kunderna anlände så släppte Lotta lös sina fruktansvärt ouppfostrade katter *ler* den skulle ju naturligtvis ligga på MITT försäljningsbord……. Här har Magnus parkerat sej mitt på alla grejer som är till salu.

20131130_2

Grimur han var snäppet värre han välte omkull ljus och ljusstakar, dreglade ner kattmyntaleksakerna och var allmänt besvärlig *asg*

20131130_3

Stökade till bland kort och information. Jaja det är ju katter.

20131130_4

Mycket trevligt var det iallafall, många kunder, många som kom och pratade och frågade. Det var bara att elda på. Ett par, som kom och pratade ställe massor med frågor kollade på grejerna, ville bli sponsorer. Han hade en advokatfirma i Värnamo. Så nu har vi fått en riktigt bra sponsor.

Många frågade och bad om råd, de klappade katterna Grimur, Magnus och Messie, som är en katt från katthemmet och ÄR SÅ lik Lurvas, som är Oswald Mörks kisse. Underbar katt med andra ord. Messie (Viking) är även decemberkatt i nästa års almanacka, han är även med på ett av julkorten.

Många berättade historier om sina katters hyss öden och äventyr, alltid lika trevligt att lyssna på.

Tack till M&S för att vi fick komma till er även i år. Denna gång utan 50 cm snö.

Sen la ju naturligtvis den lilla kameran av också, fel på simkortet, så det blev inga fler foton.

Inga kommentarer: