måndag, november 11, 2013

Mackor å gröt å kakor

å massor med folk.

Ja det blev en bra helg på Falkängen. Vi hade fullt upp från morgon till kväll vilket är himla kul. Stammisar som ofta dyker upp även under julmarknaden, hojfolk som nu får ta bilen för att fika hos oss.

Här har vi laddat mackkylen med skinkmackor

20131111_2

och kakdisken med bland annat pepparkakor och lussebullar

20131111_1

Glassboxarna får husera kattsaker nu under julmarknaden. Snällt av konstnären Mia att upplåta detta åt Evas katthem.

20131111_3

Min stoooora tomte med lykta får numera husera här, den lilla står på ett annat ställe. De gör sej väldigt bra här. De är lite stora att ha hemma i bostaden.

 

20131111_4

Har sålts en hel del julkort redan. Eva ska komma senare i veckan och då ska vi göra en inventering av dessa. Kanske blir till att beställa fler. Eva var ju på en megaloppis i Göteborg i helgen och fick sålt en hel del kort, almanackor och skänkta prylar, Annelies och Ingegerds hantverk såldes som attan, detta har vi inte på hemsidan men finns på FB, under Skaras hemlösa katter.

Eva fick även mycket beröm för hemsidan och allt som alla hittar på att sälja.  Jag sträcker väl lite på mej, men inte så pass att jag drunknar när det regnar, men både Eva och jag blir hemskans glad att få höra att det är en fin hemsida och fina bilder. Nu ska det snart in nya loggor på sidan för vi har ju lyckats “lura” till oss några nya sponsorer.

Ha en god afton.

Inga kommentarer: