lördag, december 29, 2012

Ja då var julen över då….

Tack å lov.

Julskinkan är inte slut och det vet Lurvas. Räcker med att jag öppnar kylskåpsdörren så hör man klapprande tassar, så kommer han sladdandes in i köket och sitter som limmad vid bänken och kollar och kollar och kollar. När man då inte uppmärksammar honom så ställer han sej på bakbenen och trummar mot skåpsluckorna. Ja ja han får väl en bit då, likaså Smulan, Snuttis är lite mer sansad när det gäller skinkan.

Vi har varit krassliga i helgen, så pass att Olle till och med fick vara hemma från jobbet i mellandagarna. Han är förkyld och själv har jag åkt på magkatarr tror jag. Har knappt ätit någonting de senaste dagarna.

Nu är det bara Nyårshel***et kvar. Vi lider väl inte så mycket men våra stackars lurpussar LIDER. Famförallt Smulan, hon börjar stissa redan vid fyratiden, då är det fyrverkeri i Götene, sen är hon orolig ända tills efter tolvslagen då det stannar av. Hon kryper runt i huset, så låg så låg. Kryper in bakom TV:n eller i bokhyllan. Snutteruttan ligger under sängen med STORA ögon och undrar vad som pågår. Hon stissar inte men hon mår inte väl.

Lurvas bryr sej inte så mycket, har ju bara varit här under en nyårsafton, men nog var han orolig alltid.

Därför är vi väldigt, väldigt tråkiga på nyår, vi sitter hemma och gör egentligen ingenting. Det blir ju nytt år hur som helst, så vi bryr oss inte. I år kommer faktiskt våra grannar Ingela & Tomas hit på eftermiddagen. Vi ska äta lite gott, men dessa människor är tämligen kvällströtta så de sannar säkert inte till 00.00.

Det blir väl lite mat och sen tittas det nog på en film eller nåt, fikas lite och allmänt slöande.

Önskar er alla ett Gott slut

och ett
 

20121229_1

så hörs vi nästa år!

 

1 kommentar:

Unknown sa...

Stackars alla missar.
Nu har jag läst ikapp.
Önskar er alla en god fortsättning och ett gott nytt år.
Tazz&Kram