onsdag, december 05, 2012

Å snön den fortsätter att

vräka ner……

Vintern är inne på sin 6 dag och jag är så jä**la less på det här vita lappmöglet som trillar ner. Maken skottade hela helgen och jag antar att jag får gå ut om en stund och sopa trapporna åtminstone, det är nog vad Herr Axel klarar av. Jag VILL INTE ha mer vitt nu.

Jag var en sväng till Eva igår och fotade tre nyinkomna katter, två småttingar från Kungälv och en halvårsgammal kille från Lundsbrunn. När jag var på väg hemåt så tog jag beslut om att åka in i Götene och kolla om jag kanske eventuellt eller så kunde få tag i ett par nya vinterstövlar. Tycker det är våldsamt tråkigt och svårt att få tag i något att klä fötterna med. Å jisses, första paret jag såg när jag klev inför dörren stod det Skat-Ann på, passade perfekt, vettigt pris var det också 598:- Nu har jag äntligen nya varma vinterskodon.

Katterna har också ledsnat på det här med snö. De är så jäkla rastlösa och uttråkade. Snuttis ligger för det mesta på köksbordet och stirrar ut genom fönstret, hon ser ut som hon "sålt smöret och tappat pengarna"  Smulan ligger i klösträdet och Lurvas hittar på jävelskap. Så fort han hör att någon av tjejerna rör på sig så upp och jaga.

Han jagade upp Snutteruttan bakom gardinen i TV-rummet

Smulan ligger och trycker i sin holk

Lurvas ligger högst upp och ser nöjd ut av uträttat dagens jakt och retande av tjejerna.

Von Snopen har legat i soffan i natt, han kom gåendes i hallen när jag var i köket i morse och såg väldigt förskräckt ut. Han visste inte hur han skulle ta sej till luckan, men såg en utväg genom att rusa mot dörren via vägen under köksbordet. Han spann loss bra på köksgolvet. Han vågar mer och mer vilket är bra, så småningom så kanske han stannar.

Nu finns väl ingen återvändo . på med varma kläder och ut i snöyran, det är väl ingen idé egentligen, för det yrar ju igen med en gång.

Ha en bra onsdag govänner!

Inga kommentarer: