lördag, juli 21, 2012

Ordningen återställd

Katterna har fått tillbaka sina sovplatser!

Natten mellan söndag och  måndag hämtade Olle våra gäster på Landvetter, det var två tjejer på Schweiz som kom och gästade oss några dagar. Olle har kajkat runt med dem i veckan och jag har jobbat.

I tisdags kväll ringde telefonen och en dam i andra ändan sa som följer. Hej jag heter NN och du känner inte mej men jag läser din blogg VARJE dag. Nu har jag lite saker som jag vill skänka till Katthemmet, kan jag komma ner till Falkängen med detta i morgon. Självklart svarade jag.  Hon och hennes dotter kom på eftermiddagen, det var dottern som hämtade mej inne i kaffestugan och vi gick till parkeringen för att lasta över i min bil. Mamman utbrister när jag hälsar på henne. Åh är det du som är Lurvas matte! Jag älskar Lurvas!!! du måste skriva mer om honom och hans hyss :) Blir man glad eller bara GLAD!

Senare på Onsdagskvällen åkte jag och maken till den lokala restaurangen Carinas Kök & Bar. Där gick jag till "köksdörren" och "skrek till Carina – Vi är hungriga!!!! Hon kontrar direkt med frågan, hämtade du lunch här idag. Nej svarar jag, vadå! Det var KÅLPUDDING svarar Carina. Jag svär en osande ramsa för både Olle och jag älskar Carinas kålpudding. Vad säger då den underbara människan. Jag har lite kvar, jag skickar med två lådor så kan ni äta det i morgon :))))). Så vi fick både middag på onsdagskvällen schnitzel med stekt färskpotatis,och lunch på torsdagen. Tack Carina, du lagar för jäkla god mat!!!!

Fredag var jag ledig och det blev en tur till Eva. Det hade ju kommit in nya kattungar. Underbara sötisar. Passade på att ta lite kort på några andra sötnosar som vuxit till sej, kan ju vara bra för framtida behov, typ almanackan och vykort. Fick några fina träffar på Rolle och Anitas röding, Porscha.

Här tillsammans med Piff och Puff samt svansen på Queen-

SONY DSC

Lektunnel är spännande!

SONY DSC 

Satan i gatan så fin hon är.

Idag lördag så körde Olle gästerna till Skövde, de skulle med tåget till Stockholm och stanna där några dagar innan de åker hem till alperna igen.

Morgondagen hoppas jag att vi kan ta en hojtur. Det beror på min jäkla axel hur den mår, men visst vore det kul. Ingen längre tur för när jag kom hem från Ulricehamn i måndags 26 mil t.o.r så kan jag säga att jag var tämligen kass. En kortare tur tillsammans med någon med middag någonstans vore kul.

Ha en bra fortsättning på helgen!

Mat hos Carina, lönar sig att tjöta lite Ler

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jösses, så galet söta dom är.
Tazz&Kram

Nea theCat sa...

Den där röda pälsbollen var ju så söt man kunde käka upp den. :)

Ljuvlig.