söndag, april 12, 2009

Påskhelgen så har det varit

Påsk började med den årliga resan till blåkulla tillsammans med diverse kärringar, skator och häxor. Landade utan problem och kvasten höll tiden ut. Den var polerad och nyvaxad. Kompisens katt var doppad i neon och hon hade lysdioder i hucklet, så hon skulle synas. (kul att se dej igen Lalia) *L*.

Långfredagen startade vi klockan åtta för avfärd till motormässan i Jönköping. Martina och Daniel var med oss eller vi med dem, spelar roll. Ove och diverse kamrater skulle åka hoj. De flesta kom fram men Ove fick "ras" utanför Axvall (som tur var) tänk om det hänt i Jönköping. Två timmar senare efter transport med kärra hem och en stunds mekanda så "var han på benen igen". Rolle har döpt om honom till Ove belten istället för Ove stelben. Väntar på bilder från Rolle.

Påskafton var det "ätafrukostpremiär" på altanen. Det grejades i trädgården, dammarna fick vatten och pumparna är på plats. Dahliorna är nergrävda, och har fått ett par säckar med koskit över sig också. Olle snickrade ihop en ny dörr till ingången/nedgången till brunnen, som ligger under våran "andra våning i trädgården". Den gamla var "snorröten". Nu kan inga nyfikna katter (eller småbarn) trilla ner i våran fängelsehåla. Den är faktisk ganska häftig. En gång in i berget, sen är det 10 meter fritt fall till vattnet. Försvinner Olle helt oförhappandes, så kolla där..... *L* (Nej hua då, hemska tanke)

Efter detta så var det dax för skinnställ och rundtur med hojarna, denna slutade på Falkängen, vilket förefaller sig ganska naturligt (eller hur). Det enda fiket som var öppet...... Kvällen firades i Torbjörntorp hos Rolle och Anita.

Påskdagen, en tur till Axvall och middag hos mamma. Ove kom en sväng också, därefter bar det av till Skara och sedan hemåt. Uppdaterade hemsidan med diverse bilder. Det var dettsutom "kortbyxepremiär", så nu svimmar väl jobbarkompisarna på tisdag (kanske).

Annandagen ska jag arbeta, chefen ringde under dagen och undrade om jag kunde komma kl 10.00.

Får väl återkomma med lite nya rapporter inom den närmaste framtiden....

Inga kommentarer: