lördag, augusti 04, 2012

Stenmässan på Falkängen

Då är det ett strukturerat kaos som gäller till att börja med.

När jag kom kl 10.00 så var

Kaffebryggaren fullmatad

Glassboxen fylld

Färdig glassboxen fylld

Smörgåskylen knölfull

Sockerkakor och munkar tinade

Personalen taggad (del av denna)

Sen drog det igång med full gas 180 knôck och sen  blev det strukturerade kaoset till ett ostrukturerat kaos. Men satan i gatan vad vi garvade. Särskilt åt Lotta som far in som ett yrväder och presenterar oss för sin kompis som är med. Sen visar hon runt henne så hon hittar och öppnar kylen som finns i skafferiet och talar om för Gittan att det här det är gurkor och det här är tomater. Då bröt de övriga och framför allt jag ihop, jag garvade så jag grät, glasögonen immade igen och jag fick ont i magen. Detta kommer Lotta att få höra länge.

Vid hemkomst övertalade jag maken (det var inte svårt, han målade) att vi kunde ta en hojtur. Det bästa sättet att tagga ner efter en sån här dag. Det blev en mat- och kafferesa. En Pizza i Timmersdala, sen kaffe hos Rolle & Anita i Torbjörntorp. Åkte på vägar som det var ganska längesen vi hojade på.

Träffade även Porscha från Evas katthem, ett riktigt gose- och gostroll. Hon är så charmig!

Gamla kattan,  Lina, tycker inte om henne, hon bara fräser. Det går väl över.

Harleyn träffade vi inte, men enligt säkra uppgifter från Husse och Matte så går det jättebra.

Nu ska jag inta lopplådan strax, för i morgon blir en ny kaotisk dag!

1 kommentar:

Anita Fjäder sa...

Trots kaos så gav ni intryck av att vara samlade och ha läget under full koll! Så mysigt på Falkängen idag. Rena rama julafton ;) Kanske tittar upp en sväng imorron också för att se hur ni sköter er, nej skämt åsido, känner att jag nog behöver ett "par" stenar till....
Kram