onsdag, augusti 29, 2012

Nya skor

har hojen fått idag, både bak och fram. VAr hos Stig och bytte till nya sulor idag. Den nya däcken i bak var lite mindre är de jag hade tidigare, så nu är det lite plats mellan skärm och däck. Minst tre centimeter, förut var det max en halv centimeter.

Undrar vad hojbyggaren, Anders, tycker om detta.

När omsulningen var gjord åkte jag vidare och tog en fika med Eva, sen träffades jag och bror min på macken i Källby, och därifrån åkte vi och hälsade på Roy. Fick med mej lite hojtidningar ur vilka han ville ha bilder förstorade.

När jag väl var hemma började jag med att tvätta hoj, något skitig p.g.a lerig framfartsväg till kamraten. Efter detta gick jag lös på inredning på toan. Vårt lilla hemlighus under trappen ska tapetseras, så nu är allt utrivet förutom brusefåtöljen, handfat och badrumsskåpet. Har spacklat väggarna och maskerat golvet så jag inte klenar färg på detta när jag ska måla listerna.

Nu när vi satte oss till ro på kvällen så kom Lurvas farande, Grabben är lite rastlös och matte hade ju städat och lagt alla leksakerna i korgen, men se där ska de INTE vara.

Han lyckades pilla ner "hjulet med bollen i som aldrig går att få dän" och lite annat smått och gott. Sen var det inget kul längre, så han gick ut!

Ha en bra kväll!

1 kommentar:

Inkan Holmqvist sa...

DUKTIG kisse
*ler* Tazz&Kram