lördag, maj 14, 2011

Knutteinvasion

Idag var det GT bikerrun som gällde. Samling vid MC konsult i Lidköping kl 11.00. Som vanligt var vi tidiga så det var till att mingla lite. Det första som händer när vi kommer fram var att Gt himself frågade mej om JAG kunde köra först som hittar på Kinnekulle – glöm det, gör jag inte. Får väl göra det själv då muttrar han då :)

SONY DSC

Här mecklar sme´n med sin lånade Skugga.

SONY DSC

Här anländer kamrat KP

SONY DSC

Å här kommer Hannibal, Stig och Sanne kommer tätt efter.

SONY DSC

Bästaste vännerna Rolle och Anita

SONY DSC

Här har hela styrkan på 60 hojar anlänt Falkängen parkering utefter  Bruksgatan

SONY DSC

Det var en maffig syn. Pratade med några av hantverkarna och de bara log. Christian vart alldeles "te sej i trasera" Han hade kommenterat efteråt att "det känns i hela magen allt muller som var" Han vill göra "nåt stort av detta" . Kanske avslutning på Falkängen nästa år med prisutdelning och lite aktiviteter runt om. Tänk på det Gunnar!

SONY DSC

Uteserveringen med bara Knuttar! En härlig syn tyckte Mia, en del stamgäster som hon kände igen dels från Utsikten och dels härifrån.

SONY DSC

När vi åker från fiket så tar det en stund innan alla har "suttit upp och samlat ihop sej" så det brummar lite i kön på gatan. Då står det en gubbe som hytter med näven, visar långfingret och skriker ge er iväg, samtidigt som han håller för öronen *ASG* Men hallå eller, du bor i ett turiststråk.

Från Falkängen gick färden vidare hem till Gunnar och Ann. Det var "fri parkering" ställ hojen där det går :)

SONY DSC

SONY DSC

Stig och Gunnar sköter prisutdelningen. Lotteri på startnummer och jag vinner en av kassarna. En "stor" C-tek-laddare och en specialdesignad T-shirt. Jag blir jätteglad!!!!

SONY DSC

Till sist ett "internt skämt" mellan Ove, Rolle, Anita och oss. En hammock med fluffiga dynor :)

SONY DSC

Nu var det återfärd till Kullen för oss och Rolle och Anita, vi har som tradition att grilla hemma efter GT:s run. Det gjorde vi även i år då och så satt vi och tjötade en stund.

Fick även ett pris till under kvällen. Jag tittar ut på farstubron och vad finner jag där? Jo Snuttis OCH Lurvas ligger på samma filt på bänken !!!! Var nog bara drygt 5 cm mellan dem. Hurra vilken vinst.

Till sist ett stor tack till GT som fixade en sådan trevlig tur och bra väder.

1 kommentar:

Unknown sa...

Gud så mysigt det såg ut.
Gubben var nog bara avis.
haha
Kram