lördag, september 21, 2013

Hojtur idag också

Blev en tur till Falköping idag tillsammans med Kenneth. Fikade lite på LP-bilar och fick godkänt på korrekturet till almanackan som han lovade att sponsra. Nu ska ju kattalmanackan gå i tryck nästa vecka. Alla bilder är klara,men det saknas några svar från sponsorer. När dessa inkommit så kan jag åka till tryckeriet med allt.

Vädret var väl sisådär idag. Inget regn men ju närmare Falköping vi kom ju mulnare blev det. På hemvägen så kollade vi om kompisarna möjligtvis var hemma, men se det var de inte. Då for vi vidare på slingrande goa vägar. Det är en attans frihet att sitta å köra. Känna alla dofter och se alla underbara färger som börjar i träden.

Nu har maken tänt i spisarna, han är lite frôsen, det sprakar och knastrar. Jag sitter i min goa fåtölj och bara mår, Snutteruskan ligger på avlastningsbordet bredvid.

20130921_1

Hon är så lugn  och harmonisk. En riktig spinnmaskin, den enda av våra katter som hörs Smulan är väldigt tystspinnande och Lurvas han har väl inga stämband, för han kan inte jama och när han spinner så görs det definitivt inte det är handpåläggning som ger svar.

Ha en goer afton.

Inga kommentarer: