torsdag, april 25, 2013

Sista förberedelserna

Nu, snart, nästa vecka, på onsdag, då öppnar Falkängen. Christian smyckar med blommor och blader, det är så gult och grannt utmed gatan. Minipåskliljor i stora klasar överallt och snödroppar i stora tuvor har han planterat. Så snyggt, han är duktig våran långben, Christian.

20130425_120130425_2

Piff och Puff (Inger och jag) vi kallas så för vi går alltid tillsammans och fixar. Chefen fick namnet Snövit och Lillchefen fick namnet Butter och Christian blev helt plötsligt Janne Långben idag *ler* vi hade Disneytema vid fikat.

Piff å Puff städade sista stugan idag, det är väldigt fina stugor. Storstuga med en liten pentryavdelning, bäddsoffa och matplats.

20130425_3

Stora sovrummet med två enkelsängar

20130425_4

Och lilla sovrummet med våningssäng, där vi har fällt upp den övre för att det ska se lite luftigare ut när man kommer in.

20130425_5

Dusch och toa finns naturligtvis i varje stuga också.

Gjorde ett rejält röjande hemma också när jag kom hem och hade vilat en stund. Får ta allt i etapper för Axel vill inte vad jag vill.I morgon så ska det städas och bäddas i familjevåningen. På eftermiddagen ska jag åka till Skövde för att fotografera kattungar som finns i jourhem. Sen är det helg.

Ha en go torsdagsafton.

Inga kommentarer: