söndag, januari 22, 2012

Jag vill ha VÅR

NU. Inte det här vita he**vetet som ligger på backen nu.

fredagen ägnades åt personlig vård. Jag var hos bästaste Linda och uppgraderade håret till skatfluff 3.0. Nu känns det helt OK igen luft i hårsvallet. Därefter var jag till Eva och fotade. Vi hade ju missat två röd/vita katter när det kom in 19 stycken från ett polisomhändertagande. Men nu är de också med på banan. Hemsidan uppdaterad.

I går var maken och jag till Ulricehamn och hälsade på Anders. Hade med mej den stora datorn för han skulle fixa lite med den. den är lite trött. Det som hade planerats att göra med denna, gick inte, *mutter mutter*. Så fort vi anlänt till U-hamn började det att snöa, och det snöade och snöade, så snöade det lite till. Vi hade vitt med oss hela vägen hem. Det fortsatte att snöa och snöa. Dessutom så stannade pannan under kvällen *mutter mutter*, den stannade även en gång till under natten när vi sov gott. Maken uppe tidigt för han frös väl, och startade pannskrället, sen fick han skotta snö.

Så här vackert var det i går morse innan vi startade resan till kompisen.

SONY DSC

Sen hade vi ju som vanligt kul åt våran knäppa katt, Lurvas naturligtvis. Han kan roa en hel församling den lôtôtten.

Han far upp och ner i klätterställningen. In och ut genom luckan och är fullkomligt översållad med snökokor  under magen när han kommer in. Då lägger han sig på duken på bordet och "smälter" en stund, sen ut igen.

Här försöker han komma åt leksaken som ligger på neder plan i klösträdet

SONY DSC

Blääää sluta med den däringa blixmojängen.

SONY DSC

Nu får ni ha en bra söndagseftermiddag och kväll.

1 kommentar:

Rebellen sa...

Åhh va söt han är lilla Lurvas! :) Nosbuff