torsdag, januari 05, 2012

Ett år med Lurvas

I morgon är det ett helt år sedan vi hämtade hem rusketrollet Lurvas von Örontofs. En lite harig, storögd, skitig och illaluktande katt. Han hade bara varit hos Eva något dygn, jag föll direkt för denna svartvita katt när jag var och fotograferade. Så här såg han ut då.

SONY DSC

Här har han varit några dagar hos oss och vågar komma och lägga sig i sängen.

20120105_2

Nyfiken är han men väldans harig.

20120105_1

Mat tjuv så fort tillfälle ges. Han låg ALLTID på fönsterbrädan när vi åt. Det gör han inte nu längre, han vet att det alltid finns mat.

SONY DSC

Vad han däremot fortfarande gör det är att rusa ut i köket så for någon öppnar kylskåpsdörren. Kan ju få en godisbit. Han går aldrig upp på köksbänken! Konstigt.

20120105_3_1

Här är han lite större

SONY DSC

Ute för första gången

20120105_4

Han blir större

SONY DSC

Och större

SONY DSC

Och större med en jättelång svans

SONY DSC

Detta är en UNIK bild. Han får sova jämte Snutterutten som tycker ha är såååååå äcklig och vill inte vara i närheten av honom. Hon sov väl väldans djupt kanske.

Här är han jättestor och stark, men han kan fortfarande inte jama. Hörde honom i morse det var några ynkliga pip som han fick ur sej men jama, det kan han inte.

SONY DSC

I kväll så kom han tyvärr på hur Snuttis kommer upp högst upp på garderoben. Hennes fristad, han hoppade upp till mej på skrivbordet när jag höll på med bilderna, kikade väldigt länge uppåt, för där ligger hon ju, sen hoppade han. Blev ett väldans morrande på Snutteruskan. Nu får hon väl inte vara ifred där längre stackarn.

I morgon kommer Rolle och Anita, då ska det krigas, vi ska spela Fia med knuff. Undrar om vi är vänner efter denna kväll Blinkar.

Ha en bra trettonhelg.

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Han är så fin bäste Lurvas!Tänk vad det händer mycket uner ett år! Nosbuff

Rebellen sa...

Åhh sån stilig kille! Jamars så söt! Himla tur att ni fanns där och kunde hjälpa honom finna trygghet och kärlek.. Det värmer så in i tassen och veta att det finns fler som försöker hjälpa skygga små kissar. Nosgos

livet på landet sa...

Vilken gosekisse!! Här har vi också en som har svårt att jama, låter mest som en fågel..pip.
Kurr från norr!

Prettomorsan sa...

Vilka härliga kort! Älskar det när han ligger och lurar i gräset!