torsdag, augusti 25, 2011

Satan i gatan vad jag slarvar!

… med att skriva här. Men det är mycket annat. Har suttit många dagar och kvällar nu med att färdigställa katthemmets almanacka och alla julkort, det blir nog 9 olika motiv och jag lägger en beställning i taget på vistaprint. Verkar bli billigare för man får hela tiden nya erbjudanden. Idag beställdes ett motiv med ett tackkort och då gick det på 88 kronor för 100 st. Så är det inte PANIK så går det att tjäna en hel del pengar för katthemmets räkning. Ska bara få klartecken från Eva i morgon att jag kan beställa alla där så kanske det inte blir lika dyrt som förra året.

Häromdagen var jag och tog ett varv runt kullen med hojen, finns många fina vägar att åka och det blev en tur på 6 mil eller nåt. Hu ska det ju tydligen bli bra väder och varmare så kanske det kan bli några turer till. Har nu bara två pass att jobba i Kaffestuga inna det stänger för säsongen, sen går jag över till vandrarhemmet med dammtrasan och golvmoppen i högsta hugg. Behöver inte passa tider på samma sätt, så det blir lite lugnare för kröppaskrället.

I morgon är jag ledig, blir en tur med kameran till Eva. Har kommit in 4 stycken kattungar, dessa var avställda på Ninnis Trapp i en Coop-kasse. Förbannade folk som gör sådant. Det har även kommit in ett gäng från ett "djurförbudsärende" med poliseskort. Det finns att göra vad gäller hemsidan och fotografering. Samtidigt som det kommer in nya katter så år det en hel del som får nya hem, men det kommer in fler än det går ut.

Här är de 4 ungarna som lämnades i en Coop-kasse!

2011_08_25_1

Nu är det snart natten , men först en stund med kriminalkommisarien Harry Hole från Oslo. Sista boken, än så länge, i en svit av åtta. Hoppas det kommer fler.

Ha en bra dag i morgon

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Visst är det obegripligt att man bara kan ställa ut sina katter sådär. Blir lika ilskan varje gång vi läser om det. nosbuff

Anonym sa...

Men jamarns vilka sötnosar. Husse skulle vilja adoptera allihop, säger han.

Unknown sa...

Vilket härligt gäng
Tazz&Kram

vimsan sa...

Åhhh. vilka små godsaker :) Varje bild av kattungar på din blogg ger bara ett stoooort HA-begär :) Man vill bara krafsa i deras goa päls och pussa lite :)