söndag, augusti 07, 2011

Du kan inte ta mej….

ha ha ha du kan inte ta mej, lipar Snuttis mot Lurvas, högst upp från skorstenen på murgrillen. Snuttis är en jäkel på att klättra och snabbt som tusan så sitter hon högst upp och spanar.

SONY DSC

Hon riktigt retar Lurvas och han som saknar hjärnceller fattar ju inte hur hon kom dit upp.

Går ju inte klättra på den här branta saken då förstör man ju "naglarna" !

SONY DSC

Undrar om  det går att ta innervägen?

SONY DSC

Nähä här syns hon ju inte och det går ju inte att ta den här vägen. Hon får väl sitta där uppe då och lipa åt mej….

SONY DSC

Här satt hon länge och njöt av friden.

Nu är Sten- och Mineralmässan över för i år. Det var hemskans vilket tempo det var, framförallt lördagen. Vi bredde smörgåsar så det "rök" om smörkniven. Samtidig som det är väldigt väldigt jobbigt så har vi så himla kul, allt bara flyter på. Det den ena inte avslutar, avslutar nästa, som ser att, där ligger det en kniv och lite oskuren sallad, eller en korg där det saknas kakor, och så vidare, då fortsätter jag där. Vi är ett gött team i köket.

I morgon har jag ledigt och ska ta med mej favoritgranntanten till Skövde, behöver inhandla en del fotopapper och lamineringsplast. Eva säljer så mycket skyltar så det går åt massor med papper och plast. Kan kanske hitta till bra pris på Rusta och Biltema. Ska kolla in detta i morgon. Jobbar tisdag och onsdag ledig torsdag, får hoppas att det regnar på torsdag så jag kan fortsätta med julkorten och göra färdigt almanackan.

Nu är det snart dax att krypa ner i lopplådan. Ha en bra kväll och en bra morgondag.

1 kommentar:

Max och Måns sa...

Vi har alla våra knep för att få lite egentid.
Lurvas skulle nog ha klurat ut det till sist. :-)