tisdag, juni 28, 2011

Fick bilder från bror min…

…igår, några bilder tagna på midsommarafton i Tidavad. Tänk att "sådana farliga mc-åkare" kan dansa runt en midsommarstång hand i hand med barnen. Det är ett så gött gäng ute i Tidavad så en blir alldeles tårögd. Så kul att vi "har hittat tillbaka" dit efter så många många år. Man känner sig välkommen verkligen välkommen när man anländer. Goa gubbar och kärringar är det.

Tydligen så hade de lite tävlingar och annat kul för sig där ute, så det var inte bara mat och pilsner. Måste ju "hitt på nåt också"

Kamrat Kenneth hittade också till Kåken denna midsommar.

Idag har det varit ledigt från arbetet. Polerade lite på hojen i morse, ska ju vara fin till Hjulafton i Lidköping på torsdag. Var även till Götene för att ställa in framvagnen på Kian på eftermiddagen, får återkomma, mätutrustningen klappade ihop :(

Baksidan på huset har skrapats idag, ska ju komma en målarkludd i höst och kleta på lite färg, vi skrapar de målar. Huset målades två gånger 2008 men färgen släppte änna omgående, så nu får det bli en annan målarkludd som tar detta arbete.

Har pratat en stund med Evas katthem också, det är MYCKET katter nu.

Citat från Facebook

"‎4 kattungar hade satts ut i en bur hos en privatperson i Skara under natten. Lite nerkissat foder hade hällts ut i buren men inget vatten. Det var bara tur att kvinnan såg buren innan hon åkte till jobbet annars hade katterna suttit i solen hela dagen och knappast överlevt. Hoppas ägaren kastrera mamman nu!!!"

2011_06_28_hittekatter

Om ovanstående händelse, kommer det förhoppningsvis  att skrivas om i SKLT i morgon. Hoppas det ger lite resultat i kattkassan eller att det finns mer snälla människor som kan ta hand om katterna.

Snälla stöd Evas katthem PG: 157 9999-2
Tänk på att inget bidrag är för litet

 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Shit va arg man blir.
Tur hon såg den.
Kram

HK.Jonsson sa...

Kan nästan tro det är Stompers som firar.Det senaste vi gjorde var att visa upp oss för pensionärerna på kommunens äldreboende mycket uppskattat AA tilldelades ett rum med utsikt åt väster så nu är även det avklarat.
Sen börjar ju man undra hur i glödheta helvete människor är skapta när det gäller omtanke om di små djuren man kan ju läsa varje dag hur det står still i skallen på människorna när det gäller just omtanke kring dessa små.
Nä fy fan det finns inget hopp..
Ha det Fille