torsdag, juni 23, 2011

Nu var det midsommar

igen då.

Veckan som varit har ägnats åt arbete. Måndag eftermiddag blev det en akututryckning med kameran till Eva, fyra kattungar hade kommit in, de är tio veckor så de måste ut snabbt på sidan för att bli bokade till nya hem. Vi har nu kommit till X i förstabokstaven på kattnamnen. Snart har vi gått runt.

Olle har sin första semestervecka så han går här hemma och grejar lite. Kanske hittar han på någonting, åker någonstans eller nåt annat, jag har ju ingen semester.

Till kvällen kommer Lars & Agneta för att rensa grannens rabatter på prästkragar och andra sorters blommor till midsommarstången på Falkängen. Har även fått lov att ta en sväng med sekatören i schersminbusken hos grannen på andra sidan vägen också. Agneta önskar att få träffa våra katter, det blir väl bara Lurvas som kommer fram och hugger henne i handen. Just hugger han vilt i armbågen på Tomas som är här, han sitter och fikar med Olle på altanen.

Midsommarafton kommer delvis att "firas" i Kaffestugan på Falkängen. Om vädret är hyfsat och chefen släpper ut mej i rimlig tid, så kan det bli en sväng på hojarna till Tidavad MC.

Önskar er härmed en trevlig Midsommarhelg!

2011_06_23_1

Finaste "blomstertårtorna" på altanen!

3 kommentarer:

HK.Jonsson sa...

Vackra blommor är det men du några vackra nunor kommer nog ner till er i sommar. Planerar en resa till e.
ha det filler

Skat-Ann sa...

Ni är SÅÅÅÅÅÅÅ välkomna. HÖr av er i tid så kan vi grilla kanske :) Trevlig Midsommar på Er!!!nessetie

Unknown sa...

Ha en underbar midsommar !
Tazz&Kram