torsdag, maj 19, 2011

En ledig dag

Vilken jag ägnade åt att ta en tur till Eva för att fota nya katter som kommit in. Vilka fina fyrbenta luddrumpor det var. En var sååååå gooooosig så det gick nästan inte att ta kort på henne. Den lilla damen döpte jag till Ruskan, vi har kommit så långt som till R i alfabetet sanslöst vad bilder det har blivit. En annan mysig misse som var upphittad i Falköping, så mager han var kraken, men också ett riktigt gosetroll. Hoppas han får ett bra hem. Hoppas alla katterna får ett bra hem. Det är ju "öppet hus" på katthemmet på lördag. Tänk om alla kissarna kunde få ett nytt härligt gosehem.

Uträttade lite ärenden i Skara när jag ändå var nästgårds, var och hämtade ett gäng med linnedukar som jag hade lämnat på kemtvätt. Det är värt varenda krona att lämna sådant till de som kan. Blanka fina manglade släta och vikta. Så nu ligger de i den gamla spökande byrån snyggt och prydligt.

Vad gäller våran "hjärncellslösa" vildkatt – så artar han sig allt mer och mer. Det är så kul att stå och titta på honom när han jagar flugor, blomblad och allt annat som rör sig. Han slår kullerbyttor och volter i luften. Klättrar eller snarare rinner upp och ner i träden. Ljuvliga Lurvas, vilken livsglad katt.

Det är till och med så att Snutteruskan inte tycker han är så äcklig längre. De kan faktiskt vistas i samma rum numera och de kan ligga på samma bänk ute på farstubron.

Nu small det i kattluckan så nu kom någon, troligtvis Lurvas in. Det smäller ofta i luckan nu när han kommit på hur det fungerar.

Ha det gott govänner!

3 kommentarer:

Alexandra sa...

;)
snart får ni börja om i alfabetet då känns Alö capone sig inte mer så bortglömt!

Nea theCat sa...

Härligt Lurvas. Visste väl att du hade det i dig.

Nosgos

Unknown sa...

Härligt att han lärt sig.
VItöra saknar sin hjärncell dock. :-(