söndag, mars 13, 2011

Stora ängltrumpeten och rackarns katt

Största änglattrumpeten är omplanterad och på plats inne i bostaden för att väckas till liv inför utflyttningen när det blir lite varmare.

Den är stor, nu i nedklipp läge är den drygt 2 meter och den är tung och vid, många stammar på den. Den är ihopasnörpt med kraftiga gummistroppar så den går att hantera genom dörrar och uppför trappor.

Granntanten gastade över staketet om att hon skulle dra på kaffepannan så vi var välkomna in när vi var färdiga. Vi satt väl en timma och pratade om allt och ingenting. Sen återgick vi till hemmet.

Vem sitter då I ÄNGLATRUMPETEN när jag kommer in???? Jäkligt dum fråga. Lurvas naturligtvis. Attans katt. Ner i källaren efter fiberduk, vira vira, runt, runt och till sist lite aluminiumfolie över själva krukan. Nu ser det ur som ett jäkla spöke som bara står där framför fönstret. De andra blommorna som jag planterat om har ÄN SÅ LÄNGE fått vara i fred..

För övrigt vårdar vi våra respektive förkylningar här i huset, men i morgon är det jobbardax igen. Härligt!!!

3 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Hoppsan! Vad gjorde Lurvas i änglatrumpeten? Använde han den som kattgräs, klätterställning eller möjligtvis *ehum* låda? I vilket fall gissar vi att matte inte blev så glad. Kurr och burr.

Anonym sa...

Hahaha. Vi sitter här och skrattar på morrhåren hoppar. Snyggt jobbat Lurvas!

Anonym sa...

Fnissar. Simba hälsar att Lurvas är hans nya idol!

Nosgos