lördag, mars 05, 2011

Den Amerikanska Harleyn

börjar att bli som den ska..

Fick bilder från Ove igår och se bara så jäkla snyggt det blir!

2011_03_05_1

Ove ringde när han skickade bilderna och sa att när han satt på dekalerna på tanken då var det nästan så det kom en tår i ögonvrån, så snyggt blir det. Nu väntar han på gaffel, råttfällekopplingen och lite annat smått och gott som är på krombehandlig. Det vill till att det kommer snart för igår frågade han när han hade hojpremiär förra året och det hade ju naturligtvis syster uppskrivet, den 26 mars var han ute första gången och den 11 april var Ove och kamrat KP på kullen och hälsade på.

Torsdagen ägnades åt att besöka den privata datahelpdesken i Ulricehamn. Var till Anders och hade med mej en dator som behövde lite omvårdnad. Det är tur att jag har min kamrat Anders som ALLTID ställer upp och hjälper mej med datorer och när det krånglar med triken. Underbara människa!

Fredag kom Ingela och Tomas, de ringde på med näsan för i händerna hade de räkmackor, vi fixade kaffe och de fixade räkmackor. Bra fördelning. Tack grannar!

Idag var vi till Axvall och levererade Olles gamla tjockis till Mamma, hennes tjockis hade gett upp det var bara dimma på den, så nu fick hon en större tjockis med klar bild att se på. I utbyte mot denna så bjöds det på våfflor. Nu skulle cykelhandlarn varit mä, han gillar ju våfflor.

Nu är det kvällen och den ägnas åt en god bok.

1 kommentar:

Unknown sa...

Snygg hoj.
Ha en underbar söndag.
Kram