söndag, januari 25, 2009

Gårdagens träff

med MC-kamraterna med middag på rådjursstek, rotfruktsgratäng och en grönsallad var lyckad. Ett glas gott vin till de som inte körde, vilket blev Anita, Olle och lilla jag. Vi satt länge och planerade efter Rolles arbetspass, vad vi skulle kunna göra i vår/sommar. Rolle och Anita är som tur är lediga till GT-bikerrun den nionde maj, och jag har begärt ledigt den dagen vilket inte beviljades, men med lite hot och smicker så gick ansökan igenom *L* Tack chefen!

Vi ska försöka ta oss Vättern runt också med övernattning i Motala. Rolle får se till att det är vackert väder de veckor han är hemma. Några personer är redan inbokade och fler hoppas vi det blir. Datum är inte bestämt, det får bli ett snabbt beslut när den dagen kommer.

Tack Rolle och Anita för denna underbara "tulipanbukett" som vi fick av er igår.Dagens fikastund på Kaffestugan var väl si-så-där, det är för dåligt väder, folk går inte ut och promenerar, sen är det ju dessutom all jäkla sport som sänds på dumburken. Det blir väl bättre. Lite löst folk var där iallafall, dock inte cykelhandlarn, han var visst sjuk, men väl en bror och en syster till densamme.

Krya på er ni som inte mår bra

Inga kommentarer: