söndag, juni 02, 2013

Jobbat hela veckan….

och den slutade med en helg där inget var inbokat.

De senaste 5 helgerna har varit fullbokade med diverse aktiviteter och jobb, men nu äntligen en ledig helg. det enda som stod på programmet var att lufta hojarna.

På lördag förmiddag röjdes det trots allt lite i trädgården, sen for vi till Falköping för att möta Olles bror Björn med sambo. Nu skulle det åkas hoj några timmar och den turen var fin kan jag lova. Små fina vägar i strålande solsken som till slut slutade i trädgårdsmöblerna på Skoghall. Där satt vi och snackade någon timma eller lite mer kanske. Sen åkte de åter till Ulricehamn.(När vi gjorde halt i Götene för lite föda så kommer det en Sporster farandes och stannar framför oss. Vem är då detta, jo goaste Per från Tidavad MC, som var ute och myste.)

SONY DSC

Sådana häringa braiga dagar straffar sej alltid. Idag proteseterade axel och ville inte vad jag ville. Men lite fika på trappan i solen. lite datoriserande och sen en tur till katthemmet med bil för att fotografera lite.

När jag hade satt mej för att redigera och uppdatera så dyker Leif och Kim upp från Häggesled, hojmänniskor, eller rättare sagt trikemänniskor. Kim ville provsitta min hoj för hon har just införskaffat en hon också och den ska fixas till en del. Leif kör ju sin V8-trike. Kim får nog åka bakpå i år för det var en del pyssel.

Nu är det snart Navy, men den får nog bandas till morgondagen.

Inga kommentarer: