söndag, oktober 09, 2011

Färdig nu

Ja nu var helgen slut igen då. Den går som vanligt fort som satan. igår var vi på Hjelmsäter, det var höstmässa där och vi brukar åka dit varje år. Handla lite om det är något som passar oss. I år blev det två burkar vitlökssenap och två burkar med stark chutney, gjord på äpple. Årets limpa blev det också, drömstadslimpa, jäklig god.  Entrébiljetten kostar 50:- men då får man en mugg "årets soppa" en macka, kaffe och kaka och allt är hemmagjort. Riktigt mysigt var det. Grannen Tomas var med men Ingela låg hemma med skallebank (migrän).

På eftermiddagen skulle vi åkt till Tidavad MC, men det blev inte av. Broder hade fått förhinder så då struntade vi i att åka. Det blev en "god bok" istället.

Söndagen ägnades åt "det sista" i trädgården så nu är det klart sånär som på två krukor med blommor som ska ner i källaren, men de tarvar någon minusgrad så de kan stå kvar några dagar till. Sen ska ju alla löv flyttas på också men det blir en senare fråga.

Vi unnade oss en middag på "krogen" i Götene när vi var klara, därefter så åkte vi och hämtade en vikskärm på jobbet som jag ska låna till katthemmet. Den är nu omklädd för den var jäkligt sunkig. Denna skärm ska vara i Evas monter på kattutställningen i Tidaholm till helgen.

Nu stormar det nästan här och det regnar som satan, så det är gött att krypa in i värmen. Det sprakar i spisarna och det är myyyysigt inomhus.

Ha en bra afton!

Inga kommentarer: