fredag, september 30, 2011

En "vild" bukett blev det

till lilla mamma idag. Hon skulle fyllt 78 år idag.

Var ute tidigt på morgonen och plockade ihop en vild blomsterbukett till mamma. Åkte sedan till Minneslunden i Skara placerade blommorna där och tände ett ljus. Första födelsedagen utan mamma. Känns konstigt, har fortfarande inte vant mej vid att hon finns inte mer.

Var sedan en sväng på katthemmet, det hade ju dumpats en kisse där igår. Dumpad i trädgården och en skål mat hade ställts in på deras inbyggda altan på baksidan. Någon måste känna till stället!!! Arg blir jag, riktigt arg, men det var väl tur att Kalle satt kvar och att Eva kunde få tag i honom. Undernärd, han är så “vass” i ryggen när man klappar honom. Lite skygg men inte mycket, går att klappa, men han kryper gärna i i hörnet eller klösbrädehuset.

I onsdags så hittades det en lite misse i Skärv. övergiven av sin mamma. Så vansinnigt lik Lurvas så jag döpte henne omedelbart till Lurvfina. Tur att vi var på “L” i alfabetet. En liten c:a 8 veckor gammal hona som har sååååå stooooora ögon och som är lite fräsig eller rädd snarare. det är väl inte så konstigt allt nytt och alla andra katter som vill kolla läget och busa lite. Här är iallafall lilla Lurvfina.

SONY DSC

När jag kom från katthemmet så var det en liten lunch på Kinnekullegården som gällde. När denna intagits så åkte jag hem, svidade om och satte mej på hojen. Drog en sväng till staden och var in på Elgiganten och kollade vad för skrivare som Eva behöver. Ska kolla runt med lite priser för jag tror det blir en laserskrivare, det är nog mest ekonomi i detta.

Nu är det en god bok som gäller “Vårlik” av Mons Kallentoft. Ha en goder afton.

Inga kommentarer: