torsdag, juni 21, 2012

Midsommar i morgon

och här ska det jobbas….. En av säsongens "värsta" dagar är midsommarafton. Då jäklar kommer det folk kan jag lova. Det är kul när det händer saker, tiden går fort och vi har så jäkla kul när vi jobbar allihopa (nästan). Det är ett ostrukturerat kaos i köket men satan i gatan vad kul vi har. Räkmackor utan ägg, Ostmackor som blir ost/skina. Sillamackor utan sill osv osv. Inget som inte går att rätta till.

Idag var jag ledig och for till katthemmet för fotografering. När jag kom så fick jag hastigt och lustig följa med Eva till veterinären med katter som kommit in. Det var helt OK. Två stycken var det som skulle dit, en med hosta och en upphittad hona som hade fått ungar (ej funna troligen dödfödda). Utmärglad och tufsig och hade mjölkstockning också. Hon kommer att bli jädrans vacker när hon fått vila och äta upp sig. Hon hittades i ett dike. Hon är döpt till Opal, för jon kommer att bli en juvel.

SONY DSC

På eftermiddagen så åkte jag till Fröken Fjäder. Hon gör så hemskans fina fjädersmycken och hårprydnader. Jag unnade mej ett stort hårsmycke med massor med fjädrar i. Detta går inte i svart och vitt som den övriga fjäderdräkten. Detta får ni se på bild en annan dag.

Nu är det loppelådan som gäller så morgondagen orkas med.

Ha en riktigt trevlig midsommar!!!!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Men liten då.... :-(
Tazz&Kram