onsdag, augusti 19, 2009

Kvällsmys på altanen



Satt igår kväll på altanen och fick för mej att ta kort på det mysiga framför mej. Som jag sa i tidigare blogg så skulle nog en trädgårdsarkitekt kräkas men jag myser. Det skvalar i fontänen och det är så mysigt med belysningen i trädgården.









Snart är det dax att åka ner till jobbet för att göra dagens kneg. Eftermiddagspasset 14.00-20.00. Det är inte många dagar kvar nu tills Kaffestugan stänger för säsongen. Trist men ganska skönt. Blir lite lugnare, dax att varva ner lite och ladda inför nästa anstormning.

På lördag så är det dax för Pokerrun Skaraborg, med start Mariestadsvägen, intill Granngården. Hoppas det blir uppehåll och gott soligt väder. Detta är en tur som vi gärna gör för att insamlade pengar går till välgörande ändamål. Hoppas det blir många startande och att det blir mer pengar än förra året som slutade på 110000 och närmare 500 startande.


Följande text är hämtat från Pokerrun Skaraborg

År 2001 bestämde sig länets McKlubbar för att göra ett gemensamt evenemang för intresserade motorcyklister, och valet föll på ett så kallat Poker Run.
Ett Poker Run är en rundtur på motorcykel över ett antal mil, med stopp utmed vägen där deltagarna får dra spelkort för att till slut ha en komplett pokerhand vid målgången. Bästa pokerhänderna belönas med fina priser.
Iden med pokerrännet vidareutvecklades till att bli ett välgörenhetsevenemang för att samla in pengar till behövande barn i Skaraborgs Län, och första året samlades drygt 23000 kr in som skänktes till barnavdelningen på Kärnsjukhuset i Skövde.
Under de kommande åren växte evenemanget närmast explosionsartat och slog nytt rekord under 2008 med 110000 kr i insamlade medel och närmare 500 deltagare!

Ett kattcitat ska vi ha oxå: Den äldsta, fulaste och mest illaluktande katten, kan ofta vara den kärleksfullaste.

En katt är snabbt på plats när du ställer upp ett fotbollsspel, bodtennis, biljard eller monopol. Och den vinner alltid

Inga kommentarer: