måndag, februari 25, 2013

Olles nya dator :P

 

Olle har tagit över min gamla laptop, men först skulle Anders, the best, kolla upp den, tyckte ju att den luktade bränt, men det var inga fel på den sa han!

Förvånad

 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Men nu kanske det är riktigt mycket fel på den.
Ler med tungan ute

Vi har ju haft en riktigt obehaglig lukt av bränd el i vardagsrummet, jag har sniffat runt överallt, i alla kontakter, lampor, TV osv osv. När datorn var igång luktade det som värst. Jag var alldeles tårögd och fick huvudvärk av denna förbannade brända lukten. Anders trodde också att det “gick för varmt” i PC:n. Hur som helst så var vi och lämnade denna i söndags och tog en fika med herrn.

När vi kom hem så hade jag fått ett mail, inget fel på datorn…….  Det lukade fortfarande i vardagsrummet men inte alls så starkt som tidigare, börjar leta igen, inga kontakter eller förlängningssladdar som stank. In med skallen i bokhyllan, där kom det en liten doft, Olle plockar upp en kattmyntaleksak av något slags plast/gummimaterial ur den nedersta korgen i klösträdet, som är placerad invid bokhyllan,den är alldeles klibbig och luktar faaan, bränt, Troligen har den röda vildkatten som springer här och jävlas med våra katter varit inne å pinkat där…. Kattpiss känner man ju igen när det händer en olycka, men när det träffat en leksak av plast så kan jag säga att det var en helt annan doft.

Var ju lite rädd och skrajsen när vi inte kunde lokalisera doften, för tänk om det var en kabel som låg och brände någonstans, så kåken skulle brinna upp. Hemska tanke.

Nu är vi rejält lättade över att vi hittat vad det var, men jävlar om den katten kommer in en gång till!!!!

Inga kommentarer: