tisdag, maj 08, 2012

Trött tröttare läggdax

fast klockan är bara drygt sju på tisdagskvällen.

Skatan är trött mycket trött, blev ett litet x-tra pass idag på grund av kollegan, stackars IS som har åkt på nåt ryggtjosan och kan inte ta sej upp ur sängen, stackars  IS. Det kommer att bli fler x-pass men vad gör det, bara IS blir bra igen, jag lider med henne, hon som är så energisk och nu kan hon inte göra ett skapandes skit, bara ligga på kylklampar och läsa. Får nog åka dit med en kasse läsvärda saker.

lite gott blev det av dagen. provkörde triken och det gick som tåget. Lite tjurig att starta men sen jävlar, visade den sitt rätta jag. Körde runt på Kullen om uti fall att det skulle krångla, men vad gjorde det för nytta, hade glömt telefonen hemma :). Åkte runt i en timma kanske med lite stopp och tester här och där, allt fungerade helt OK.

När jag kom hem så var det till  att frisera gräset lite, för nu ska det bli regn i tre dagar och lördag är det GT bikerrun, då hinner jag inte klippa och söndag är det Falköping och kattutställning så då hinner jag inte klippa sen är det måndag och jobbardax igen. Å andra sidan så hade jag nog fått gå med lie om jag väntat så länge.

Katthemmets hemsida får jag uppdatera i morgon bitti, för nu orkar jag icke. Jag var ju där och fotade i går, tre nya kissemissar hade kommit in.

Var uppe i f.d datarummet hos Eva och gosade med soptippskattungarna, den ena är för mysig, fräs, fräs fräs, men det är gôtt att bli kliad under hakan, han är så söt den lille  Hoffa är för söt. Nu har även hans syskon och mamma hamnat i fällan så de är på katthemmet. Kommer på bild i morgon.

Nu blir det natten för en vingbruten skata.

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för hjälpen......Å Magnus ska jag köpa neskaffe till.....Måste va första gång du haft en katt som slickar cappuchino-pulver från ditt finger

Unknown sa...

Härligt att ni fått in alla kattungarna. Tazz&Kram