söndag, maj 13, 2012

Senaste nytt!

Helgen började med att Björn, Olles bror kom på fredagskvällen och stannade över. Herrarna skulle på turné till Karlskoga det var visst rejsing där av nåt slag.

Själv skulle jag åkt GT bikerrun, men kröppaskrället ville inte sätta sig på hojen för att genomföra detta, dessutom var det ingen vidare värme och det duggade mest hela tiden. Jag packade kameraväskan och satte mej i Kian istället, åkte på kattutställning i Falköping.

Först träffar jag Sören Fernström med familj. Sören klappade in 1170 riksdaler till Evas katthem. Det kostar en krona att klappa Sören. För en gång skull var han vaken :)

SONY DSC

Här huserar Elaine och Stuff i utställningsburen.

SONY DSC

Stuff fjäskar hos domaren.

SONY DSC

Elaine söt som en docka tyckte han.

SONY DSC

Klart jag är dockesöt!

SONY DSC

Kompisen Annelie med sitt lilla gryn. Dockesöt hon också.

SONY DSC

En finer misse som Rolle & Anita föll som käglor för.

SONY DSC

Söndagen ägnade Olle åt att trimma och klippa gräs, det var hans tur. Själv vattnade jag lite växter och plockade lite allmänt. Lite sjukgymnastikövningar, gjordes också. Hur kul är det att stå och dra i ett gummiband på olika sätt, men det måste göras.

På eftermiddagen så var vi bjudna på middag hos Rolle & Anita och det var gott som vanligt. Vi passade på att gratulera herrskapet, för de har ju fyllt år bägge två. När vi sedemera anlände kullen igen så avslutade Olle och Lurvas helgen tillsammans i soffan.

SONY DSC

Kan ju även skvallra lite om att grannen, herr och fru pappskalle fick pris på bilutställningen i går. People's choice, grattis grannarna!

20120513_10

Nu händer det inte så mycket mer idag, en tur till lopplådan så småningom. Jobba morgon i morgon, hela tre gäster som ska ha frukost + personalen då, så då blir det 6. Därefter en tur till sjukgymnasten och till Mör&Söner för att handla hem kattamat och så ska jag hämta cateringsmat på Köttex.

1 kommentar:

Unknown sa...

Fina bilder
Kram