söndag, oktober 06, 2013

Än är det inte slut…..

… på hojsäsongen.

Idag var vi ute på en runda där trippmätaren slutade på ungefär 20 mil. Vi möttes upp på macken i Axvall. Det var bara Per och Kenneth ifrån Eggby som kom, de andra som var informerade, var lite bakis idag så det enda de hade i tanken var att överleva söndagen *ler*.

Kenneth var roadcaptain och nu gick det undan på slingrande vägar. Vi klarade oss utan regn, men stundtals var det lite blött på vägen. Det blir tvätt i veckan, hojen är LITE skitig. Triken är en riktig skitgris, men men, det bjussar jag på, får väl tvätta lite oftare då. Jag tycker inte om att åka på skitig hoj och inte med en skitig bil heller för den delen.

Vi skildes åt vid macken i Källby. Tack killar för en go tur.

20131006_1

 

20131006_2

Fredagen och lördagen var jag och hjälpte Eva med det jag orkade och klarade av. Det kom en hel del folk på öppet hus på lördagen, trots tråkigt väder.

När vi kom hem från hojturen idag så klippte vi ner blommor och blader, vinterfixade med andra ord. Trädgårdsmöblerna är installade och staplade på altanen. Takstöttan är på plats, om utifall att det blir mycke snö. Nu är det bara till att näta in diverse plantor och träd, sen kan vi koppla av och bara elda, läsa, lyssna på musik mm mm.

Ha en go kväll och en bra vecka.

Inga kommentarer: