tisdag, juni 28, 2011

Fick bilder från bror min…

…igår, några bilder tagna på midsommarafton i Tidavad. Tänk att "sådana farliga mc-åkare" kan dansa runt en midsommarstång hand i hand med barnen. Det är ett så gött gäng ute i Tidavad så en blir alldeles tårögd. Så kul att vi "har hittat tillbaka" dit efter så många många år. Man känner sig välkommen verkligen välkommen när man anländer. Goa gubbar och kärringar är det.

Tydligen så hade de lite tävlingar och annat kul för sig där ute, så det var inte bara mat och pilsner. Måste ju "hitt på nåt också"

Kamrat Kenneth hittade också till Kåken denna midsommar.

Idag har det varit ledigt från arbetet. Polerade lite på hojen i morse, ska ju vara fin till Hjulafton i Lidköping på torsdag. Var även till Götene för att ställa in framvagnen på Kian på eftermiddagen, får återkomma, mätutrustningen klappade ihop :(

Baksidan på huset har skrapats idag, ska ju komma en målarkludd i höst och kleta på lite färg, vi skrapar de målar. Huset målades två gånger 2008 men färgen släppte änna omgående, så nu får det bli en annan målarkludd som tar detta arbete.

Har pratat en stund med Evas katthem också, det är MYCKET katter nu.

Citat från Facebook

"‎4 kattungar hade satts ut i en bur hos en privatperson i Skara under natten. Lite nerkissat foder hade hällts ut i buren men inget vatten. Det var bara tur att kvinnan såg buren innan hon åkte till jobbet annars hade katterna suttit i solen hela dagen och knappast överlevt. Hoppas ägaren kastrera mamman nu!!!"

2011_06_28_hittekatter

Om ovanstående händelse, kommer det förhoppningsvis  att skrivas om i SKLT i morgon. Hoppas det ger lite resultat i kattkassan eller att det finns mer snälla människor som kan ta hand om katterna.

Snälla stöd Evas katthem PG: 157 9999-2
Tänk på att inget bidrag är för litet

 

lördag, juni 25, 2011

Bästa vänner ?

På kvällskvisten kollades det upp var katterna höll hus. Smulan låg inne på sin filt, men var var de andra två. Kollar ut om de ligger på sina filtar på farstubron, nej ingen på den ena filten, kollar då runt bakom dörren, jaha där ligger de på SAMMA filt! nästan tätt tillsammans!!!!

De två ovännerna börja nog bli riktigt goda vänner. Gosar med dem lite och återvänder in i värmen. När jag en stund senare tittar till dem igen så har Lurvas gosat till sej så nära så nära, och Snuttis accepterar detta, min underbara snällaste Snutteruska.

Detta var en midsommarpresent.

En annan midsommarpresent var att maken blev farfar till en liten tjej. Ett stort grattis till David och Anneli.

2011_06_24_3

För övrigt hände det inte så mycket, jobbade några timmar i den värsta rusningen på Falkängen. Till slut så kom iallafall alla människor och det var dans kring grönsakerna i midsommarstången.

Det var väl en tanke om att åka en sväng till Tidavad MC, men regnet kom och gick och jag var ganska sliten, dessutom så har jag besvär med mina öron just nu, bägge lurarna har svullnat igen så jag hör kanske 30% av vad som jag borde höra. Blir det lite surrigt omkring mej så är det fruktansvärt besvärligt. Hoppas det släpper snart.

Även idag är det grått och trist utanför rutan, får väl se om det kanske blir bättre på eftermiddagen så kanske det kan bli en hojtur.

torsdag, juni 23, 2011

Nu var det midsommar

igen då.

Veckan som varit har ägnats åt arbete. Måndag eftermiddag blev det en akututryckning med kameran till Eva, fyra kattungar hade kommit in, de är tio veckor så de måste ut snabbt på sidan för att bli bokade till nya hem. Vi har nu kommit till X i förstabokstaven på kattnamnen. Snart har vi gått runt.

Olle har sin första semestervecka så han går här hemma och grejar lite. Kanske hittar han på någonting, åker någonstans eller nåt annat, jag har ju ingen semester.

Till kvällen kommer Lars & Agneta för att rensa grannens rabatter på prästkragar och andra sorters blommor till midsommarstången på Falkängen. Har även fått lov att ta en sväng med sekatören i schersminbusken hos grannen på andra sidan vägen också. Agneta önskar att få träffa våra katter, det blir väl bara Lurvas som kommer fram och hugger henne i handen. Just hugger han vilt i armbågen på Tomas som är här, han sitter och fikar med Olle på altanen.

Midsommarafton kommer delvis att "firas" i Kaffestugan på Falkängen. Om vädret är hyfsat och chefen släpper ut mej i rimlig tid, så kan det bli en sväng på hojarna till Tidavad MC.

Önskar er härmed en trevlig Midsommarhelg!

2011_06_23_1

Finaste "blomstertårtorna" på altanen!

tisdag, juni 14, 2011

Jag tror det är många som väntar

på detta som jag lägger ut nu. Det syns på räknaren att besöken har ökat de senaste dagarna. Nu kommer de iallafall. En del bilder från Pingstaträffen.  Kommentarer till bilderna är överflödiga, de talar för sej själva varenda bild.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Ha en bra kväll

söndag, juni 12, 2011

Pingsten kom och Pingsten gick

Bilder från festen kommer en annan dag men jag tog  lite bilder på det svart/vita monstret vi har härom kvällen.

Här är Lurvas Von Dracula

SONY DSC

Här är Lurvas Von Ögonbryn Af Morrhår

SONY DSC

Tömde en Höganäskruka på vatten, där uti fanns en padda som var väldans intressant!

SONY DSC

Den går säkert att leka med, ingen av mina "syrror" vill ju leka med lilla mej och grannkatten vänder inte ens på huvudet och tittar på mej när jag vill leka så jag får väl hålla till godo med en padda:)

SONY DSC

Var hos Tidavad MC i Lördags, det var ju träff igen. Bilder från denna fantastiska tillställning kommer en annan dag, kanske i morgon. Det var som alltid trevlig, många goa kamrater och massor med goa skratt och gamla minnen. Alla trivdes och mådde gott.

Söndagen måtte jag upp Eva på Falkängen, det var Falkängens dag så då kommer det lite extra folk och då är det bra om Katthemmet syns lite extra. På eftermiddagen kom Eva och hämtade mej för vidare färd till Skara, det var ett extra möte med Skaraavdelningen Djurens vänner, vilket slutade med att polis fick inkallas. Ja käre barn, inget handgemäng, men sta

Stadgarna följdes inte! Mer finns att läsa på Facebook Skaras hemlösa katter.

Sitter nu med en spinnande Snutteruska i knät och det är lite besvärligt när hon ligger mellan datorn och min mage. Därför avslutas rapporteringen här och nu.

onsdag, juni 08, 2011

Å kromet det glänste

Har varit ledig i tre hela dagar. Måndagen eller nationaldagen började med fotografering hos Eva. Fick en liten kul bild på självaste katthemmet :) med inneboende katt.

SONY DSC

Är det någon som vill ha mej i sitt hus?

Återvände  hemåt och satte mej på triken för en åktur, som avslutades på Falkängen. Det var Målgång i veteransbilsrally och där fanns det många glänsande saker.

SONY DSC

SONY DSC

Vallmon blommar utanför ett av husen.

SONY DSC

Å här kommer Krister på sin moppe å ska kolla läget.

SONY DSC

Maken kom hem denna dag också. Han var mycket nöjd med sin resa ihop med kamraterna. På eftermiddagen var det tvätt av hojar. De måste ju vara fina till Pingstaträffen i Tidavad på lördag.

Tisdag så blev jag modern, jag var till Elgianten och inhandlade en ny mobil. Min gamla hade nog gett upp. Hela tiden pep och skrek den "infotjänst ändrad". Nu ska man lära sig på nytt igen. den här dagen gick även i åskans tecken och 25 mm regn på en halvtimma.

Idag har vi varit och handlat förnödenheter, sånt man har i kylskåpet som går att stoppa i magen. Grannen bjöd på fika och sen var vi in till staden och sade farväl till Daniel. Hoppas du har det bra nu. Du kan hälsa till mamma!

När vi kom hem så låg Snutteruskan på trappan och hon ville inte bli tilltalad. Tassen för ögonen. Var vänlig lämna mej i fred. Undrar om hon också varit på fest hos Gustav

SONY DSC

Så var det slut på ledigheten, men inte förrän i morgon kl 13.00. Det är bara två dagars jobb och sen är det pingst och träff på lördag och söndag är det extra möte med Djurens vänner eller vad man ska kalla det i Skara. Undrar om det blir lika hysterisk som det var på förra mötet. Det var det värsta jag varit med om!!!

Må så gott!

lördag, juni 04, 2011

Min trike och jag

Vi tog en tur på seneftermiddagen. Var upp till mariestad och tankade åkte vägen om St Ek och kollade läget i kåken i Tidavad, där var det tomt, vilket det inte kommer att vara nästa helg :) De flesta var nog på High Chaparall eller på bluesfestivalen i Tidaholm. Stannade i Korsgården på hemvägen och snackade med Lotte lite innan jag åkte hem och parkerade i garaget. Det var så underbart gött att lufsa runt och lufta sig lite. Nu klockan nio så är det 21 grader varmt ute, kan det bli bättre?

I morgon jobbar jag eftermiddagspasset, har en fundering på att ta en sväng till Elgiganten innan jag börjar kl ett. Jag har vajsing på min telefon, den har dålig mottagning på sina ställen och det är helt OK men sen står det "infotjänst ändrad" allt som oftast och då går det inte svara. Jävla skit. Får kolla läget.

Fick dagens SMS från maken, de är fortfarande kvar i Polen och det är 30 grader varmt, pust. De försöker återställa vätskebalansen just nu, skrev han, det är ett finare uttryck än – vi sitter och dricker öl. För omväxlings skull så ska jag ta mej ett glas vitt istället för rött på altanen.

Ha det gött kamrater.

God afton