onsdag, juni 08, 2011

Å kromet det glänste

Har varit ledig i tre hela dagar. Måndagen eller nationaldagen började med fotografering hos Eva. Fick en liten kul bild på självaste katthemmet :) med inneboende katt.

SONY DSC

Är det någon som vill ha mej i sitt hus?

Återvände  hemåt och satte mej på triken för en åktur, som avslutades på Falkängen. Det var Målgång i veteransbilsrally och där fanns det många glänsande saker.

SONY DSC

SONY DSC

Vallmon blommar utanför ett av husen.

SONY DSC

Å här kommer Krister på sin moppe å ska kolla läget.

SONY DSC

Maken kom hem denna dag också. Han var mycket nöjd med sin resa ihop med kamraterna. På eftermiddagen var det tvätt av hojar. De måste ju vara fina till Pingstaträffen i Tidavad på lördag.

Tisdag så blev jag modern, jag var till Elgianten och inhandlade en ny mobil. Min gamla hade nog gett upp. Hela tiden pep och skrek den "infotjänst ändrad". Nu ska man lära sig på nytt igen. den här dagen gick även i åskans tecken och 25 mm regn på en halvtimma.

Idag har vi varit och handlat förnödenheter, sånt man har i kylskåpet som går att stoppa i magen. Grannen bjöd på fika och sen var vi in till staden och sade farväl till Daniel. Hoppas du har det bra nu. Du kan hälsa till mamma!

När vi kom hem så låg Snutteruskan på trappan och hon ville inte bli tilltalad. Tassen för ögonen. Var vänlig lämna mej i fred. Undrar om hon också varit på fest hos Gustav

SONY DSC

Så var det slut på ledigheten, men inte förrän i morgon kl 13.00. Det är bara två dagars jobb och sen är det pingst och träff på lördag och söndag är det extra möte med Djurens vänner eller vad man ska kalla det i Skara. Undrar om det blir lika hysterisk som det var på förra mötet. Det var det värsta jag varit med om!!!

Må så gott!

1 kommentar:

Unknown sa...

Ledighet är skönt.
Vilka fina bilder
Kram