lördag, september 11, 2010

Änglatrumpeten

…. Änglatrumpeten har just nu bara 51 blommor, men det är masssssssorrrrrrr med knopp. Den kommer nog aldrig upp i 156 blommor på en gång som det var härom året. Då var den helt fantastisk.

SONY DSC

Det blir en andra chans för denna lilla rackare som var klok nog att krypa in i en av burfällorna efter det att Snuttis släpat in den lilla musen. Buren ställs på verandaräcket sen får den gå därifrån när den vill :)

SONY DSC

Igår var grannen och jag till IKEA och handlade lite. Jag har aldrig handlat så lite till mej själv, som jag gjorde igår. Då var det mest beställningar som inhandlades. Så dagen idag lördag började med en tur till Karlsgården med en förvaringslåda som ska stå på balkongen- Vi fick mat och Olle hjälpte far med att montera i hop lådan. Karlar likt så lästes inte monteringsanvisningen före så det blev till att montera isär halvvägs :)))))

Dessutom så blev det att lasta Kian full med loppisprylar igen, så hemfärden fick gå via Evas Katthem för avlastning. Naturligtvis hälsades det på hos Vilja och Harley, dessa två lymlar hade inte tid att prata med oss. Det var bara bus. Nu är det bara en vecka kvar tills det att Vilja ska hämtas hem och Harley ska hämtas av Rolle och Anita.

Tandskrället har nu orsakat bihåleinflammation, som orsakar en jävla dålig lukt i näsan när jag andas och en mycket otrevlig smak i munnen. Fi satan, smakar Urrrkkk.

Snart ska jag ner till jobbet en sväng och fixa iväg några gäster så de får lite mat i magen.

Ha en bra lördagsafton!

3 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Den är fantastisk änglatrumpeten även om den "bara" har 51 blommor..Snygg bild på dig också. Nosbuff

Unknown sa...

Blomman är ju helt underbar.

Tillemora´s sa...

WOW Underbar änglatrumpet =)