måndag, juli 13, 2009

Svar på Solbränds kommentar den 12 juli

Solbränd är nog bara lite sotis på Skat-Ann som flörtar med han i bagarstugan. Dessutom kan Skat-Ann umgås med denne felprogrammerade man utan några större problem och har dessutom väldigt trevligt i hans sällskap. Vad gäller flörtandet, så flörtar Skat-Ann inte på arbetstid (avdrag sker med 30 minuter för mat- och flörttid varje dag).

Koordinationsförmågan är alldeles utmärkt, balansen är det lite si och så med. Därmed dementeras att jag inte kan slå HD-Olle när han sitter och sover. Skat-Ann slår överhuvudtaget inte någon, speciellt inte när vederbörande sover.

Huruvida Skat-Ann utgör någon trafikfara så är detta en förbannad lögn. Efter noga övervägande har Skat-Ann avstått från att åka på två hjul, för att balansen inte är hundra, därav denna VW-maskin med tre hjul. Att den dessutom väcker så stor uppmärksamhet på vägarna så att medtrafikanderna vinglar och far, det är inte Skat-Anns fel. En dröm som Skat-Anns haft i många år uppfylldes när denna VW-maskin inköptes, att Solbränd sen aldrig får sin dröm förverkligad, den drömmen om en grabbig Skata i röda lackskor och klänning på en VW trike, det kan bara beklagas.

Angående gästernas klagomål, så hoppas Skat-Ann att det inte är på utfört arbete de klagat utan kanske mera på Skat-Anns flaxande och kraxande. Vad gäller en ersättare som kan fixa det som den grabbiga Skat-Ann gör till samma låga ersättning ,så kan det bli oerhört svårt att få tag i en liknande ersättare, eftersom Skat-Ann kan fixa det mesta, från att rensa avlopp till att fixa en havererad dator.

Skat-Ann far inte enbart runt med en kvast (endast till påsk tillsammans med chefen) och en mopp på vandrarhemmet. Hon fixar även smörgås och kaffe i cafét, dessutom är hon en fena på att diska (vilket även lillchefen bevisligen lyckats med emellanåt).

Bäste bloggläsare! läs bloggen med humor, massor med humor. Som chefen säger "Va ni håller på ni bägge" "nu nöjer ni er inte med att munhuggsas, nu hugger ni på nätet också" *ASG*Dagen kattcitat: Skönheten hos en helt vanlig katt kan fylla en dåsig eftermiddag med förundran. Du behöver inte åka på safari – underverket ligger och spinner i ditt knä.

Att äga en katt är att vara en del av ett världsföretag bestående av hängivna slavar.

Skvaller i övrigt: Morgondagens kurs (i Midsomer) inställd på grund av firandet av Vickan på öland.


Må så gôtt

4 kommentarer:

Solbränd sa...

Bäste bloggläsare! Det Solbränd nu skall avslöja skall tas på största allvar. Solbränd är medveten om att känsliga personer kan ta anstöt, medan andra kanske utbrister "Vad var det jag sa!", men för Tant-Skatas eget bästa är det dags att avslöja hennes mörka hemlighet så att hon kan komma under professionell behandling.

Som frekventa läsare av denna blogg vet, avvisade den stilige herr'n i bagarboden i ett inlägg i går Tant-Skatas flörtande och jag citerar:

"Men det ska förtydligas att han icke under några som helst omständigheter finner det korrekt att besvara ej heller har något som helst egenintresse att kurtisera med eder anställda personal."

Tant-Skata framhäver i sitt inlägg att hon inte har några större problem med att umgås med den stilige, om än felprogrammerade, herr'n i bagarboden. Men gäller det fortfarande?...

När Solbränd i dag satt och solade på terassen (vilket han kan gör nästan dagligen här på framsidan), kom det ett samtal från ledningen på Falkängen. Samtalet berättade, att efter Tant-Skata läst kommentaren från den stilige herr'n i bagarboden, sprang hon med tårar i ögonen ut från receptionen, och svingade sig upp på sin VW-springare och for vinglande hem till mörkret på baksidan.

Solbränd tänkte inte mer på saken utan gick in för att hämta tuben med solskyddskräm, som han får specialbeställa då det i butiken bara finns upp till faktor 98, och då!, som en blixt från en klarblå himmel (som det så ofta är här på framsidan), föll alla bitar på plats, och nu ber jag alla läsare som inte redan sitter att sätta sig ner .

Tant-Skata är i själva verket en Gubb-Skata in disguise! Ja, ni läste rätt, hon är av manskön. Tanken svindlar, men om man väger för och emot, är det kanske inte så långsökt.

Om vi börjar med att analysera vad som talar för att Tant-Skata är en kvinna....? Okej, vi hoppar fram till vad som talar för att Tant-Skata är en man, jajaja, någon opponerar sig säkert genom att framhålla att Tant-Skata har ett tantigt utseende, men det kan lätt skapas av några doser östrogen.

Vad talar då för att Tant-Skata är av manskön?

1. Tant-Skata vinglar ofta fram på vägarna tillsammans med skinnklädda, skäggiga män.

2. Tant-Skata nyttjar tobak, och inte bara röktobak minsann.

3. Tant-Skata har aldrig setts bära en klänning. Ja, jag vet att det på denna blogg finns ett foto på någon liten, jävla grinunge i klänning som påstås föreställa Tant-Skata i trotsåldern. Men om man tittar på hur skuggan ligger på fotot ser man tydlig att det är ett amatörmässigt fotomontage.

4. Precis som den stilige, men felprogrammerade herr'n i bagarboden, är Tant-Skata barnsligt förtjust i att böja ståltråd till osäljbara saker som tar upp plats i souvenirmontern på Falkängen.

5. Tant-Skata är lika förtjust i trädgårdsarbete som den stilige herr'n i bagarboden.

6. Det klagas bland personalen på Falkängen att Tant-Skata inte fäller ner toalettringen efter sin visit.

7. Tant-Skata blir sur och grinig om hon inte får bära sitt verktygsbälte när hon arbetar
(= står och hänger) bakom cafédisken.

8. Det sista, och kanske mest graverande, beviset för att Tant-Skata i själva verket är en man (trumvirvel ta-taaa!), är att hon har ingått skenäktenskap med en man som klär sig i tajta skinnbyxor, HD-tröja, HD-strumpor, HD-kalsonger och skinnjacka.

Slutsats: Hade Tant-Skata varit en kvinna, hade hon förstått att hon inte haft något att hämta hos den stilige herr'n i bagarboden.

I rest my case.

Skat-Ann sa...

Äntligen avslöjad, det känns skönt nu när allmänheten äntligen fått reda på sanningen.

Anonym från framsidan sa...

Känns det lika skönt för HD-Olle...? LOL

Anonym sa...

Torka tårna Ann (ops, skrev visst fel - Tårarna menar jag såklart!)Jag är helt klart på din sida!!! Allt anklagande från solbränd måste komma från den svåra Avundsjuka han känner över att inte vågar visa vem han egentligen är eller erkänna att han inte vet vad man har de konstiga prylarna i verktygsbältet till? :)

Högaktningfullt din snälla granne.....ehh, som inte alls fjäskar för att få låna fler Midsomer mord......eller mer kattvaktande......nejdå!!!