fredag, juli 17, 2009

En tur till...

Häggesled för att hälsa på en trikeägare, å han var inte hemma. Det var tydligen nåt rally i trakterna för vi mötte en jäkla massa gamla bilar, han var där och kollade.

Vid hemkomsten så var det biltvätt som gällde. Den koreanska Chevan var lite smutsig efter transport av diverse saker till Kvarnbostället. Den vägen som går genom skogen är inte till att rekommendera bilkörning på längre. Efter allt regnande och med kinnekulleleran som bärlager så blir den jävligt hal, såphal!

Olle hjälpte granntanten, dock inte Olga, med att kapa ner lite grenar med häcksax och motorsåg. Därefter så blev vi bjudna på räksmörgås och en öl. Satt fint så här på fredagskvällen.

Fick igår en bild på min broder iklädd den senaste modellen i HD:s hjälmprogram. Vet inte om jag är så förtjust i just denna modell. Lite för "fladdriga öron"enligt min smak.Å imorgon ska jag jobba (stå och hänga bakom cafédisken och vara otrevlig mot gästerna, med andra ord).


Dagens kattcitat:
En katt förväntar sig en stol vid matbordet. Speciellt en som håller på etiketten.

En katt upphör aldrig att förundras över din dumhet. Den har trots allt förklarat minst ett dussin gånger hur du ska öppna köksdörren.

Inga kommentarer: